Gedurfd & puur design
Gedurfd & puur design
Met zijn lage en dynamische profiel, zijn kenmerkende Opel Vizor® vooraan en gedurfde kleur- en bekledingscombinaties valt de nieuwe Opel Corsa Electric overal op.
 
Opel Vizor®-signatuur
De nieuwe Opel Vizor® integreert de beste verlichtingstechnologie in zijn klasse, de luchtfilter en het Opel-logo in één enkele grafische module. Zo krijgt de nieuwe Opel Corsa Electric een gedurfd en herkenbaar gezicht.
 
Contrasterend zwart dak
Met zes aantrekkelijke exterieurkleuren om uit te kiezen - waaronder het nieuwe Grafik Grey en het contrasterend zwart dak als optie - komt de nieuwe Opel Corsa Electric altijd stijlvol voor de dag. 
Stijlvolle aerodynamische velgen
Met velgen in 16" en 17" uitvoeringen is er voor elk wat wils. De hoogwaardige 17" velgen zorgen voor efficiënte aerodynamische prestaties en een opvallende stijl. 
Ergonomisch interieur
Kruip achter het stuur van de nieuwe Opel Corsa Electric en ontdek een digitaal ingerichte ruimte met een intuïtieve en ergonomische cockpit, volledig afgestemd op de bestuurder. In deze met kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen gemaakte cockpit kan je ten volle van je rit genieten. 
Duitse precisie
Van de plooi in de motorkap tot de belettering op de achterklep, elke centimeter van de nieuwe Opel Corsa Electric is met precisie ontworpen om autorijden nog leuker te maken!