Elektrisch rijden
Perfect geïntegreerde batterij
De nieuwe lithium-ion batterij vormt het hart van de Opel Corsa Electric. Zijn naadloze integratie in het onderstel zorgt voor een laag zwaartepunt voor een optimale en leuke rijdynamiek, zonder de royale binnenruimte aan te tasten.

 
Elektriserend rijplezier
Elke rit in de nieuwe Opel Corsa Electric is een garantie op plezier. Hij rijdt vrijwel geruisloos, zonder te hoeven schakelen en met een koppel van 260 Nm. In slechts 8,3 seconden versnelt hij van 0 naar 100 km/u en hij haalt een topsnelheid van 150 km/u. Of je nu in de stad of op de snelweg rijdt... deze Corsa Electric is geknipt voor jou!
 
Beschikbare rijmodi
Dankzij de verschillende rijmodi van de nieuwe Opel Corsa Electric kies je zelf hoe je de weg wil ervaren! De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in evenwicht.
 
Regeneratieve remmen
Het regeneratieve remsysteem van de nieuwe Opel Corsa Electric zet de tijdens het remmen teruggewonnen energie om in elektriciteit voor de batterij en maximaliseert zo het rijbereik. Zodra je de voet van het gaspedaal haalt, laadt de batterij weer op, met als resultaat een minimaal energieverlies en een maximale efficiëntie.
 
Databeheer van de wagen
Het databeheersysteem aan boord van de nieuwe Opel Corsa Electric informeert je in detail over de toestand van je wagen. Van energieverbruik en batterijcapaciteit tot live oplaadgegevens... alles wordt op een overzichtelijke en eenvoudige manier gevisualiseerd, zodat je meer tijd kunt besteden aan puur rijplezier op de baan!
 
Je hoeft niet de eigenaar te zijn
Je Corsa leasen geeft je alle eigendomsvoordelen zonder de risico's. Het is een flexibele en betaalbare manier om over te stappen op elektrisch rijden. Bepaal hoeveel je als voorschot wilt betalen, selecteer de looptijd (de meeste mensen kiezen voor 3 of 4 jaar) en vertel ons hoeveel kilometer je per jaar denkt te zullen rijden. In dit geval kiezen de meeste mensen voor ongeveer 16.000 km.