De nieuwe Corsa #Yes Special Edition 
Exclusieve Corsa Electric #Yes 
Gedurfde looks gecombineerd met elektrische drive. Deze nieuwe speciale editie Corsa Electric #Yes verbindt een indrukwekkende elektrische rijervaring met een in het oog springende stijl: speciale Rekord Red-lak, contrasterende zwarte velgen en dakkleur, sportief interieur met rode accenten en donkere hemelbekleding.De nieuwe Corsa Electric #Yes zorgt ervoor dat je altijd in elektrische stijl aankomt, ongeacht je bestemming! 
Uniek 
De nieuwe Corsa #Yes is uniek. Aan de buitenkant zijn zowel zijn Opel Blitz-logo als zijn badges op de achterklep in opvallend zwart afgewerkt. Binnenin draagt hij met trots zijn speciale interieurbadge, die zijn sportieve stijl op perfecte wijze aanvult.  
Hoogwaardige cockpit
Het interieur van de nieuwe special edition Corsa #Yes biedt de ideale ruimte om van je rit te genieten. Optionele Keyless Entry & Start maakt het instappen in je Corsa #Yes kinderspel. Binnenin bieden de sportzetels veel steun, zelfs tijdens de langste ritten. Het grote 7" digitale high-definition instrumentenpaneel en het 10" centrale scherm bieden je de mogelijkheid om je smartphone draadloos te verbinden via Apple CarPlay™ en Android Auto™.  
Oogstrelende wielen
Als aanvulling op opvallende designelementen zoals de kenmerkende Opel Vizor® en het contrasterende zwarte dak, staat de nieuwe Corsa #Yes op opvallende 16-duims lichtmetalen aerodynamische velgen, afgewerkt in zwart. Of je nu geparkeerd staat of onderweg bent... de aandacht zal ongetwijfeld naar jou en je wagen gaan. 
Sprekende kleuren
De nieuwe Corsa #Yes is verkrijgbaar in vier uitgesproken kleuren: Rekord Red, Arktis White, Karbon Black of Grafik Grey... voor ieder wat wils! 
Verbluffende prestaties
De nieuwe Corsa Electric #Yes staat garant voor puur elektrisch rijplezier. Zijn volledig elektrische 136 pk aandrijflijn ontwikkelt een koppel van 260 Nm, wat betekent dat hij snel én zo goed als geruisloos uit de startblokken schiet, zonder te hoeven schakelen en zonder enige lokale uitstoot. Met de next-gen batterij rijd je tot 357 km1 op een enkele oplaadbeurt, en indien nodig kan hij snel worden opgeladen van 20% tot 80% in slechts 27 minuten* met behulp van een DC-oplader. De Corsa #Yes is je perfecte reispartner voor zowel lange als korte trips.

*Volgens WLTP-testprocedure