Comfort aan boord
Massage voor de bestuurder
Kom ontspannen aan na elke rit. De nieuwe Opel Corsa is uitgerust met ondersteunende Alcantara®-zetels met lendensteun voor de bestuurder en massagefunctie plus stoelverwarming in drie standen voor de bestuurder en de passagier voorin, om iedere rit aangenamer te maken.
 
Panoramisch glazen dak
Het glazen panoramisch dak overspoelt het interieur van de nieuwe Opel Corsa met natuurlijk licht en biedt een perfect kader voor het uitzicht op de wereld rondom je, van de skyline van een stad tot een hemel vol sterren. Elke reis wordt een lust voor het oog. 
Sleutelvrije toegang en start.
Sleutelvrije toegang en start vereenvoudigt het gebruik van je Opel Corsa. Ontgrendel, vergrendel en start je wagen zonder dat je de sleutel fysiek hoeft vast te houden. Of je nu je handen vol hebt of je sleutels diep in je tas verstopt zitten... je zult je nieuwe Corsa in alle eenvoud kunnen bedienen. 
Alledaagse ruimte
Van de deurvakken waarin flessen van 1,5 liter passen tot de grote kofferbak en de handige 60/40 neerklapbare achterbank... de nieuwe Opel Corsa is klaar voor alle facetten van je dagelijks leven, van een dagje winkelen tot een weekendje weg.