Geavanceerde connectiviteit
Geconnecteerde navigatie
De weg voor je is altijd duidelijk dankzij het geavanceerde IntelliLink Pro aanraakscherm van de Opel Corsa, inclusief realtime verkeersupdates en one-touch routebepaling naar speciale bestemmingen, zoals tankstations en restaurants. 
Draadloze telefoonprojectie
Gebruik je smartphone via je Opel Corsa dankzij draadloze telefoonprojectie voor Apple CarPlay™ en Android Auto™ (Mirrorscreen). 
Draadloos opladen
In de Opel Corsa kun je je compatibele apparaten opladen met de geïntegreerde draadloze oplader die op een handige plek in de voorconsole is geplaatst.  
MyOpel Companion-app

We staan altijd voor je klaar

 

Met onze reeks slimme diensten kan je veilig de weg op en ben je overal en altijd verbonden. 

 

Veiligheid: De automatische noodoproep1, automatische pechoproep1 en uitgebreide informatie over de status van je wagen bezorgen je gemoedsrust op elk moment.

 

Rij intelligent: Reis op een ontspannen manier dankzij LIVE Navigatie2 en reisplanning.

 

1 Voor het gebruik van de nood- en pechoproep is een gratis contract nodig met de schriftelijke toestemmiing voor de lokalisatie van de wagen bij de bestelling van de wagen. De beschikbaarheid hangt bovendien af van de dekking en de capaciteit van het netwerk. De pechhulpdienst (Opel Mobilservice) is het eerste jaar na de eerste registratie gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden. Informatie over Opel Connect vind je op www.opel.de/connect, informatie over Opel Mobilservice op www.opel.de/mobilservice. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

2 LIVE navigatiediensten zijn gratis beschikbaar gedurende 36 maanden na activering. Daarna zijn de LIVE navigatiediensten beschikbaar tegen betaling.