Puur & Gedurfd Design
Puur & Gedurfd Design
Met zijn lage en dynamische houding, zijn kenmerkende Opel Vizor® en zijn gedurfde kleur- en afwerkingscombinaties onderscheidt de Opel Corsa zich van de rest.
 
Opel Vizor®-signatuur
De Opel Vizor® integreert de beste verlichtingstechnologie in zijn klasse, de luchtinlaat en het Opel-logo in één enkele grafische module, waardoor de nieuwe Opel Corsa een krachtig en opvallend gezicht krijgt.
 
Contrasterend zwart dak

Met zes opvallende koetswerkkleuren om uit te kiezen en een contrasterend zwart dak* steelt de nieuwe Opel Corsa overal de show. 

* Standaard op GS

 
Stijlvolle velgen
Met velgen verkrijgbaar in 16" en 17" uitvoeringen is er voor elk wat wils. De premium 17" diamantgeslepen velgen geven de wagen een gedurfde en opvallende look. 
Ergonomisch interieur
Neem plaats in de nieuwe Opel Corsa en ontdek een digitaal gedetoxte ruimte met een intuïtieve en ergonomische cockpit. De hoogwaardige materialen en afwerkingen creëren de perfecte omgeving om optimaal van je rit te genieten. 
Duitse precisie
Van de centrale gleuf op de motorkap tot de belettering op de achterklep... elke centimeter van de nieuwe Opel Corsa is met precisie ontworpen om het rijplezier weer helemaal terug te brengen!