Rijdynamiek
Ontworpen voor jou!
Als het op prestaties en efficiëntie aankomt, is de nieuwe Corsa ontworpen om elke rit aangenamer te maken en tegelijkertijd minder druk op je portemonnee te leggen. 
Optioneel met hybride motor! 

De geavanceerde milde hybride motor in de nieuwe Opel Corsa zorgt voor maximale flexibiliteit, efficiëntie en prestaties. De hybride aandrijving profiteert van enkele voordelen die elektrische mobiliteit met zich meebrengt, zoals een verbeterde elasticiteit bij lage snelheden, energierecuperatie tijdens het remmen en elektrische aandrijving in bepaalde omstandigheden*. De hybride motor is de perfecte springplank voor wie niet kan of wil overstappen op volledig elektrische modellen. 

 

*Tijdens het achteruitrijden, start-, file- en parkeermanoeuvres. Binnen snelheidszones van 30 km/u en met een bereik van 1 km.

 
Automatische versnellingsbak

Sportiviteit ontmoet comfort: de automatische 8-versnellingsbak met schakelpaddles1 en selecteerbare handmatige rijmodus laat je rijden zoals jij dat wilt.

1 Alleen verkrijgbaar met geselecteerde motoren.

 
Sportmodus1

Doe meer aan sport: een vingertop op de sportmodus zorgt voor een sportiever stuurgedrag. Daarnaast biedt de modus een specifieke pedaalafstelling en wordt zelfs het motorgeluid versterkt

1 Beschikbaar op de Corsa