Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


30% HELDERDERE FULL LED-KOPLAMPEN.

De Full LED-koplampen zijn 30% helderder dan traditionele halogeenkoplampen en zorgen automatisch voor een optimale verlichting in elke rijsituatie.

 

  • Grootlichtassistent: merkt tegemoetkomend verkeer automatisch op en schakelt direct naar het dimlicht om verblinding van andere bestuurders te voorkomen
  • Bochtverlichting: verbetert het zicht in de bochten en bij het parkeren. Wordt automatisch ingeschakeld bij snelheden onder 40 km/u, wanneer u uw richtingaanwijzers gebruikt of bij een bepaalde stuurhoek.  Dit maakt rijden in het donker veiliger en meer ontspannen.

180° ACHTERUITRIJCAMERA.

Een onbelemmerd zicht achteruit: de 180° panoramische achteruitrijcamera laat u zelfs om de hoek kijken, terwijl de automatische parkeerassistent u helpt om handenvrij uw parkeerplaats te verlaten.

 

In zijn standaardversie of in de optionele 180° panoramische uitvoering biedt de achteruitrijcamera u een optimaal zicht in alle richtingen, vogelperspectief en een zoomfunctie. Ooit vormden voorwerpen of voertuigen die van opzij naderden een onzichtbaar gevaar. Die tijd is nu voorbij en parkeren en wegrijden is een stuk veiliger. De zoomfunctie wordt automatisch ingeschakeld wanneer obstakels zich op minder dan 70 cm van de auto bevinden. Een parkeerplaats vinden wordt een stuk eenvoudiger nu de automatische parkeerassistent al het werk voor zijn rekening neemt. Bovendien laat hij u parkeerplaatsen die parallel langs de weg liggen handenvrij verlaten en in alle richtingen manoeuvreren.

TOON MEER TOON MINDER

HEAD-UP DISPLAY.

Het Head-up Display laat u cruciale info controleren, zoals uw snelheid of verkeersborden, terwijl u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

De volgende nuttige functies worden automatisch weergegeven op het head-updisplay: 

 

  • uw snelheid
  • verkeersbordherkenning voor de toegelaten snelheid
  • instellingen van de cruisecontrol en de snelheidsbegrenzer
  • waarschuwing bij een dreigende aanrijding en navigatie.
TOON MEER TOON MINDER

INTELLIGENTE NOODREM.

Een geruststellend gevoel: de automatische noodrem met voetgangersdetectie1 maakt de weg veiliger voor u én andere weggebruikers.

 

De automatische noodrem met voetgangersdetectie1 signaleert voetgangers en andere voertuigen die u misschien over het hoofd heeft gezien. Bij snelheden tussen 5 en 85 km/u meet het systeem continu de afstand tussen u en andere voertuigen. Het waarschuwt u als die te klein wordt en u de voertuigen te snel nadert. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch af. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto zelfs volledig tot stilstand gebracht.

 

Werkt automatisch bij snelheden tussen 5 en 85 km/u. Tussen 5 en 30 km/u tracht het systeem de impactsnelheid met 0,9 g te verlagen. Tussen 30 en 85 km/u reduceert het systeem de snelheid met maximaal 22 km/u. Boven die drempel moet de bestuurder zelf remmen om de snelheid verder te verlagen. Het werkingsbereik van het AEBPD-systeem hangt af van het gedetecteerde obstakel (mobiel obstakel: van 5 tot 85 km/u, vast obstakel: van 5 tot 80 km/u, voetganger: van 5 tot 60 km/u). De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden. Naar verwachting beschikbaar vanaf het najaar van 2017.

TOON MEER TOON MINDER