Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


GEBRUIK ZOVEEL RUIMTE ALS U WIL.

De Crossland X past perfect bij uw levensstijl, met een uitzonderlijke veelzijdigheid en de opbergmogelijkheden van een SUV – voor alles wat de dag brengt.

 

Met zijn 410 liter grote kofferruimte en typische SUV-design biedt de Crossland X het meeste laadvermogen in zijn klasse – dat zelfs kan worden uitgebreid tot 1.255 liter. Er zijn ook tal van mogelijkheden om uw auto nog ruimer te maken: met het Versatility Pack kunnen de achterzetels worden verzet en in delen (40/60) worden neergeklapt, de armsteunen kunnen worden aangepast om langere voorwerpen te vervoeren en de kofferruimte kan dubbel zo hoog worden gemaakt.

TOON MEER TOON MINDER

ZIT ONTSPANNEN – ZONDER RUGPIJN.

Kom ontspannen op uw bestemming aan: dankzij onze ergonomische zetels met AGR-kwaliteitslabel (Campagne voor een gezondere rug)1 incl. 16 verstelmogelijkheden.

 

Met zijn hoge zitpositie biedt de Crossland X meer dan alleen maar een beter zicht. Dankzij de speciale ergonomische zetels (gecertificeerd door de "Campagne voor een gezondere rug"), zorgt de Crossland voor een gezonde zithouding tijdens het rijden. In deze auto kan iedereen comfortabel zitten, dankzij de verstelbare zetels, rugsteunen en hoofdsteunen.

 

Dat de ergonomische zetels goed zijn voor uw rug werd bewezen door de vereniging "Aktion Gesunder Rücken e.V.", een onafhankelijke commissie van artsen en therapeuten van verscheidene faculteiten, die rugpijn willen voorkomen.

TOON MEER TOON MINDER