Connectiviteit
Infotainment
Dankzij geavanceerde infotainmentsystemen blijf je in de Crossland onderweg uitstekend op de hoogte en in contact met de wereld, via een groot, gebruiksvriendelijk kleuren-touchscreen. Apple CarPlay™, spraakherkenning en audiostreaming via Bluetooth® zorgen dat je onderweg kunt bellen, berichten kunt versturen en informatie kunt opvragen, terwijl je je handen veilig aan het stuur houdt. 
Navigatie
Of je nu een bekende route rijdt of onderweg bent naar een nieuwe bestemming, het gebruiksvriendelijke Multimedia Navi Pro zorgt met duidelijke aanwijzingen dat je foutloos en veilig je doel bereikt. 
Draadloos opladen
Geen last meer van slordige snoeren, dankzij de geïntegreerde draadloze oplader1 in de Crossland.  
1 Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig. Vraag je Opel dealer om meer informatie.
Opel Connect11
Maak kennis met een reeks intelligente diensten1, die je helpen om veiliger te rijden en onderweg altijd verbonden te blijven. 
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen, de claxon en de verlichting te bedienen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

 

 

De beschikbare functies van OpelConnect kunnen per land en per voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.