Design
Exterieur
Het baanbrekende design van de nieuwe Crossland maakt één ding direct duidelijk: dit is een auto die helemaal voor jou gemaakt is. Voor je dagelijkse ritten én je volgende avontuur. 
Interieur

Ook het ruime, praktische interieur van de Crossland maakt een ongekend verzorgde indruk. Met bijvoorbeeld de luxe Alcantara-bekleding1, een praktisch ingericht dashboard met intuïtieve bediening en een comfortabele hoge zit.

 

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau 

 
Design achterzijde
Donker getinte LED-achterlichten voegen stijl en zichtbaarheid toe aan de kenmerkende vleugelverlichting van Opel. De glanzendzwarte accenten op de achterklep en de nieuwe logo’s “verlagen” de wagen op een optische manier en onderstrepen de ruime en krachtige uitstraling van de nieuwe Crossland. 
Velgen

Het nieuwe, zelfverzekerde design van de Crossland is helemaal klaar voor zijn dagelijkse portie avontuur - en zal er nog beter uitzien als jij hem naar je hand zet. Kies je favoriete designerwielen uit ons ruim aanbod en creëer je eigen stijl. Van elegant en ingetogen tot uitdagend en opvallend... de Crossland heeft de perfecte look voor jou.

 

 
Panoramisch & tweekleurig dak

Het zwevende dak is verkrijgbaar in Diamond Black of Jade White om het opwindende visuele profiel van Crossland te versterken. Kies daarnaast voor het glazen panoramadak1 en geniet zo van een ultieme, zonovergoten rijervaring.

 

1 Optioneel, afhankelijk van carrosseriekleur en uitrustingsniveau.