Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


DE ULTIMATE IN STIJL.

The Ultimate Pack met IntelliLux LED® Matrix-koplampen, 18" lichtmetalen velgen en een luxueus interieur biedt alles wat de naam suggereert. TOON MEER TOON MINDER

ONVERVALSTE OFFROAD-ATTITUDE.

Work smart, play hard. Met de stijl van de Insignia Country Tourer spelen ruwe omstandigheden in uw voordeel. Wanneer u de gebaande paden wilt verlaten, vindt u in de robuuste Insignia de ideale partner.

 
  • Flexibele ruimte en hoogwaardige innovaties
  • Een echte terreinwagen met vierwielaandrijving
  • Zilveren beschermplaten en -strips
  • FlexRide© continue dempingcontrole (op specifieke motorversies)
TOON MEER TOON MINDER

RUIGE LIEFDE.

Met zijn stijl spelen ruwe omstandigheden in uw voordeel. De zilverkleurige beschermplaten en -strips beschermen de onderkant van de Country Tourer en geven hem een lage, brede en gespierde look.

UW LUXUEUZE BERGHUT.

De Country Tourer is beschikbaar met Multimedia Navi Pro Infotainment, automatische klimaatregeling met twee zones en elektrisch verstelbare en verwarmbare voorzetels. Kortom, afgeladen met alle moderne comfort.

GEMAAKT OM HET U MAKKELIJK TE MAKEN.

Zijn capaciteiten en veelzijdigheid maken van de Country Tourer een complete multitasker. De 560-1665 liter grote kofferruimte biedt plaats aan allerlei ladingen.

GEEF HEM KARAKTER.

De dynamische lichtmetalen velgen maken het rijgedrag compleet en bieden de keuze tussen een dynamische, heldere zilverkleurige afwerking of een tweekleurig design in de kleur Technical Grey.

ZON & FRISSE LUCHT.

Ga meer de natuur in en laat meer natuur binnen. Geniet van een betere zichtbaarheid en meer licht met het stijlvolle panoramische zonnedak.