Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


GEAVANCEERDE INTELLILUX LED®-MATRIXKOPLAMPEN.

De IntelliLux LED®-matrixkoplampen1 met verblindingsvrije grootlichten schijnen automatisch naar beneden in de buurt van andere voertuigen, maar houden de rest van de weg helder verlicht tot 400 meter ver.
 
  • Geen risico op verblinding van andere bestuurders
  • Nachtelijke ritten verlopen veiliger en meer ontspannen 
  • Hoekverlichting gaat ‘zwarte gaten’ in scherpe bochten tegen. Werkt bij snelheden van 40 km/u tot 70 km/u1

 

1Als dit systeem ingeschakeld is, worden de grootlichten ingeschakeld bij snelheden boven 50 km/u en automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 35 km/u.

TOON MEER TOON MINDER

EEN VEILIGE AFSTAND HOUDEN. 

De automatische cruisecontrolvoorkomt kop-staartbotsingen – en helpt u te ontspannen – door automatisch te versnellen en vertragen om een ingestelde afstand te bewaren tot uw voorligger.

 

Uw automatische snelheidsassistent1 helpt u om kop-staartaanrijdingen te voorkomen door de gewenste afstand tot uw voorligger aan te houden en uw auto af te remmen tot stilstand.2 Dit rijhulpsysteem scant de weg en beschermt uw auto met een veiligheidszone voor een maximale ontspanning en een minimaal risico.

 

1Het systeem ondersteunt de bestuurder in gevaarlijke situaties. Toch behoudt de bestuurder de verantwoordelijkheid over de besturing van de auto.

2Actief bij snelheden van 30 km/u tot 180 km/u, bereik tot 150 meter. Automatische uitschakeling bij een snelheid van 20 km/u voor alle manuele transmissies. In combinatie met een automatische transmissie biedt het systeem ook een ‘Stop & Go’-functie: de auto wordt dan afgeremd tot stilstand en kan de voorligger volgen, zelfs bij druk verkeer.

 

De afbeelding kan verschillen van het werkelijke product.

TOON MEER TOON MINDER

RIJHULPSYSTEMEN VAN EEN HOGER NIVEAU. 

Het Head-up Display toont de belangrijkste gegevens op de voorruit. Zo kunt u uw ogen op de weg houden. De getoonde gegevens zijn onder meer uw snelheid, navigatie-instructies of waarschuwingen voor gevaren.

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSSYSTEMEN.

Opels veiligheidstechnologieën1 bieden u functies zoals:

• Automatische noodremhulp2 met voetgangersdetectie
• Side Blind Zone Alert
• Lane Keep Assist

 

In de nieuwste generatie van rijhulpsystemen1 werken sensoren, camera’s en radarsystemen voortdurend samen met een en hetzelfde doel: een veiligere, meer ontspannen rijervaring creëren en de waakzaamheid van de bestuurder helpen te verhogen om eventuele ongevallen of boetes te vermijden. Toch behoudt de bestuurder steeds de controle over zijn wagen en komen de systemen enkel tussenbeide bij gevaar.

1De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. Toch blijft de bestuurder verantwoordelijk voor de besturing van de auto.
²Het systeem is actief tussen 8 km/u en 80 km/u. Om de impactsnelheid bij een eventueel ongeval te beperken, remt het systeem de auto tussen 8 en 40 km/u zelfstandig af met een remkracht tot 1 g. Zo reduceert het de impactsnelheid met maximaal 15 km/u tussen 40 en 80 km/u. Boven die drempel moet de bestuurder zelf remmen om de snelheid verder te verlagen. De bestuurder kan het systeem op elk moment in- en uitschakelen.

De afbeelding kan verschillen van het werkelijke product.

TOON MEER TOON MINDER

DE MAGISCHE TOETS. 

Instappen en wegwezen. Het ‘Keyless Open & Start’-systeem van de Insignia laat u plaatsnemen en met een druk op de knop wegrijden, zonder dat u eerst uw sleutel hoeft te zoeken.