Music Live Event

WELKOM OP EEN ‘LESS NORMAL’ EXPERIENCE.

Minder home office, meer house beats. Bouw een feestje op je dansvloer thuis, powered by Defected Records en de nieuwe Opel Mokka. 

Welkom op een helemaal ‘less normal’ event om de lancering van de nieuwe Opel Mokka te vieren. Opel werkt hiervoor samen met Defected Records, het meest invloedrijke label in de UK voor dance, dat garant staat voor de beste house tracks, artiesten en festivals. Samen presenteren we een virtuele dance party met de 6 superhotte DJ’s uit Europa en Amerika die je vanop 6 verschillende locaties 6 uur lang gaan trakteren op hun meest spetterende beats. Noteer vrijdag 9 april, 19.00 CET in je agenda! Dan wordt A Less Normal Experience gestreamed op YouTube, Facebook & Twitch, subscribe nu en doe mee met meer dan 3 miljoen clubbers.

  

Doe mee, en laat al jouw ‘normal’ even voor wat het is!

WAAR DRAAIT HET OM BIJ EEN ‘LESS NORMAL’ EXPERIENCE.

Mensen uit alle lagen van de maatschappij, die allemaal als één samenkomen in dezelfde beleving.
We warmen op voor een inclusieve virtuele dance party, waarbij de ‘Less Normal’ vibe van de nieuwe Opel Mokka en het motto van Defected Records ‘In Our House We Are All Equal' perfect samenkomen. Een livestream vanuit 6 iconische locaties met 6 uur internationale club hits door 6 top DJs van Defected Records. Inclusief de beste drops speciaal voor jou!

EEN LESS NORMAL PARTNERSHIP.

Wat linkt Defected Records met Opel Mokka?

De wereld bestaat in ruim voldoende mate al uit ‘normaal’, of dat nu het nieuwe normaal is of het andere normaal. Toen de nieuwe Mokka werd ontworpen werd al meteen duidelijk dat hij uitdagend en puur, en dus allesbehalve gewoontjes was. We hebben dus mensen opgezocht met dezelfde neiging om ‘normaal’ zoveel mogelijk buiten beschouwing te laten, en zijn zo terechtgekomen bij Defected Records.

 

De Mokka gaat over technologie, een uitdagend en puur design, en over minder ‘normaal’ zijn. Niemand kan ons beter helpen om dit gevoel over de rest van de wereld te verspreiden dan de maestro’s van de lekkerste beats en meest pure dance energy, hèt house label van de UK, Defected Records.

VANWAAR KOMT HET x WAAR GAAT HET NAAR TOE. 

It's a new dawn, it's a new day.
De eerste aanwijzing over A Less Normal Experience kreeg je al bij de samenwerking met Defected Records voor de TV spot van de nieuwe Opel Mokka. Door verleden en heden te combineren werd de remake van de Nina Simone’s classic Feeling Good de perfecte soundtrack voor de Mokka: jong, jong van geest, electrisch en in alle opzichten innovatief. Deze track, nog steeds te beluisteren op Spotify, zette de toon alvast voor de hele Mokka campagne, en nu ook voor jouw eigen Less Normal Experience.

DE LINE-UP.

Londen. Marseille. Berlijn. Chicago. Rüsselsheim.
Over heel Europa en zelfs van over de Atlantische Oceaan gaan we de sound en het spektakel van de ultieme party vibe vanuit onze eigen woonkamer beleven. Stay tuned!