Vooruitstrevend en funky
De Mokka durft anders te zijn. Hij valt op met zijn coole, radicale design en innovatieve kenmerken. Van de gebeeldhouwde Eco-LED achterlichten tot de kenmerkende Vizor aan de voorkant... de Mokka brengt een futuristische visie tot leven. 
Snel uit de startblokken
Hij is razendsnel. De 100% elektromotor levert 260 Nm aan onmiddellijk koppel, wat zich vertaalt in onmiddellijke kracht en plezier wanneer je het pedaal indrukt. De Mokka vrolijkt je dagelijkse routine op. 
Opladen? Geen bloed, geen zweet en ook geen tranen
Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. Opladen op gelijkstroom (of snelladen) is standaard, dus je kunt snel bijvullen tijdens langere ritten, of een thuislader gebruiken voor dagelijks gebruik. Lees meer over oplaadkabels, wallboxen en meer. 
Een app op maat
Deze afstandsbedieningsfuncties zijn superhandig. Gebruik de MyOpel-app om de oplaadstatus te controleren of activeer vanop afstand de airconditioning of verwarming, zodat het interieur precies de juiste temperatuur heeft wanneer je in de wagen stapt. Slim, toch? 
Overal toegang, gratis parking...
Geweldig toch, die vrijheid. Rijd met een Mokka Electric naar het stadscentrum en voorkom congestiekosten. Parkeer gratis bij een van de duizenden oplaadpunten in de stad, waarvan sommige zelfs gratis kunnen worden gebruikt. Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed! 
Shop eenvoudig online
Bestel je Mokka Electric online en profiteer van de scherpe prijzen en de gratis thuisbezorging. Je zult aallicht dol zijn op je nieuwe Mokka, maar als je - om wat voor reden dan ook - toch van gedachten verandert, nemen we hem terug en krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.