Connectiviteit
Navigatie
Het geavanceerde Navi-aanraakscherm van Opel begeleidt je over de mogelijke route, compleet met realtime verkeersupdates, de dichtstbijzijnde laadstations, en toont alle laadpunten die momenteel beschikbaar zijn. Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie2-diensten en de Multimedia Navi met 7"-display1.  

1 Optie.

Niet beschikbaar in Ierland.

Infotainment
De Mokka Electric is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg. 

Apple CarPlay™ en Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.

2 Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.

3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.

Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc.

Draadloos opladen

Om van jouw Mokka Electric een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt je jouw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van jouw toestel wanneer je over hobbelige oppervlakken rijdt.

 

 
OpelConnect-diensten1
Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt je verbonden te blijven onderweg – ook wanneer je elektrisch rijdt.    
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie. 
  • Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting. Onze aanvullende diensten voor elektrisch rijden: e-Remote Control, Trip Planner en Charging Pass – wij houden je op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigatie en Rit- en Rijstijlmanagement.

De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.