Design 
Uitstraling en proporties
De nieuwe Mokka Electric en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka Electric maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl. 
Durf anders zijn
Ontdek een ruimte die getransformeerd werd door een nieuwe richting in Duits design. Het interieur kreeg een volledige digitale detox die de rijervaring naar een ander niveau tilt, versterkt door unieke combinaties van stoffen, sierelementen en hemelbekleding op maat van jouw stijl. 
Gewaagd vanuit elke hoek
Hoe je het ook bekijkt, op de Mokka Electric vindt je gedurfde designkeuzes en vooruitstrevende designaccenten. Van de aandrijflijn tot de gesculpteerde volledige LED-achterlichten die de typische Vizor naadloos nabootsen: er valt altijd meer te ontdekken. 
Standaard uitzonderlijk
Je kan voor de unieke opvallende velgen van de Mokka Electric kiezen: 16", 17" of 18" lichtmetalen velgen. Deze perfecte designelementen tonen meer dan ooit dat je er klaar voor bent om te zien en gezien te worden. Met deze velgen oogt de Mokka-e even soepel als hij rijdt. 
Persoonlijke stijl
Onderscheid je van de massa met unieke designelementen. De Mokka Electric ziet er al als geen ander uit op de weg, en je kunt jouw individuele présence personaliseren met diverse dak- en motorkapkleuren.  
Het nieuwe icoon
De Vizor is Opels iconische designelement. Hij integreert tal van prestatiegerichte systemen, sensoren en functies in één indrukwekkende module die letterlijk en emotioneel de toon aangeven in het design van Opel.