Veiligheid & innovaties
LED-matrixkoplampen
De adaptieve permanent verblindingsvrije Intelli-Lux LED® Matrix Lights biedt in elke situatie een uitstekend zicht, zodat je met het comfort en de helderheid van krachtige grootlichten kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden. 
Automatische Cruise Control
Met de Automatic Cruise Control1,2 hoeft je geen compromissen te sluiten op het vlak van veiligheid om te genieten van een comfortabele en ontspannende rit. Het accelereert en remt automatisch om een constante afstand tot de voorligger te bewaren. 

Activering mogelijk van 30 km/h tot 180 km/h.

 

2 De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die eigen zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.

Automatisch noodremsysteem
Het automatisch noodremsyteems (Automatic Emergency Braking) van de Mokka Electric maakt deel uit van een volledige reeks rijhulpsystemen, waaronder Lane Keep Assist en Lane Departure Warning, en controleert de weg voor voertuigen en voetgangers om aanrijdingen te voorkomen of de schade ervan aanzienlijk te beperken. Bij 30 km/u en lager, de snelheid waarmee de meeste aanrijdingen gebeuren, zal de Automatic Emergency Braking van de Mokka Electric de wagen zelfs volledig tot stilstand brengen. Bij hogere snelheden zal het systeem het voertuig tot 50 km / u vertragen, waardoor de impact van een aanrijding aanzienlijk wordt verminderd. 
Digitaal instrumentenpaneel
De verfijning en eenvoud van de Mokka Electric zijn glashelder in het Opel Pure Panel. Het slim gestroomlijnde, personaliseerbare instrumentenbord van 12” bied je alle informatie die u nodig heeft, helder en zonder storingen. Visueel afleidende elementen worden geëlimineerd, waardoor enkel een naadloze digitale controle overblijft. 
180° panoramische achteruitrijcamera
Een panoramische camera geeft je een vergroot achteraanzicht van 180° dat omringende voorwerpen detecteert en aangeeft, en dat verkeer aan de zijkanten van de wagen laat zien – bijzonder nuttig wanneer  je achteruit de straat op rijdt. 
Geavanceerd parkeerhulpsysteem
Maak parkeren kinderspel. De Advanced Park Assist van de Mokka Electric bedient het stuur om je in jouw parkeerplaats te begeleiden terwijl je gewoon de rem en het gaspedaal bedient. Het systeem helpt je een parkeerplaats te vinden door je te vertellen of een parkeerplaats groot genoeg is en de wagen nadien terug de straat op te leiden.