Connectiviteit
Navigatie
De geavanceerde navigatiesystemen met aanraakscherm van Opel begeleiden u op de beste route, compleet met realtime verkeersupdates. Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie-diensten2 en de Multimedia Navi met 7"-display1.    

1 Optie.

Niet beschikbaar in Ierland.

Infotainment
De Mokka is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, verschillende USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg.  

Apple CarPlay™ en Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.

2 Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.

3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.

4 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc.

Draadloos opladen
Om van jouw Mokka een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt je compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Een ingebouwde faalveilige functie voor snellebewegingsdetectie voorkomt draadloze overbelastingsschade aan de batterij van jouw toestel wanneer je over hobbelige oppervlakken rijdt. 
1 Optioneel. Een smartphoneaccessoire kan nodig zijn. Inductief opladen enkel mogelijk met PMA- of Qi-compatibele smartphones. Neem contact op met jouw Opel-verdeler om de compatibiliteit te controleren.
OpelConnect-diensten1
Een intelligent gamma van diensten1 tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt je onderweg verbonden te blijven.   
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie. 
  • Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting. Onze aanvullende diensten voor elektrisch rijden: e-Remote Control, Trip Planner en Charging Pass – wij houden je op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigatie en Rit- en Rijstijlmanagement.
 

De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.