Design
Trek de aandacht
De atletische, dynamische uitstraling van de nieuwe Mokka is meer dan een gedurfd statement met een zuiver, progressief design. Het is een uitdrukking van een nieuwe Duitse ontwikkelingsfilosofie en een zelfverzekerde visie op de opvallende toekomst van Opel. 
Upgrade naar de GS Line om uw Mokka een nieuwe, sportieve stijldimensie te geven met unieke opvallende visuele accenten. 
Een feest voor het oog
De aantrekkelijke lijnen van het koetswerk van de Mokka zijn nog maar het begin van uw reis naar een nieuwe wereld van Duits design. Binnenin ontdekt u hoe de harmonie tussen proporties, licht, ruimte en technologie een echt opmerkelijke rijervaring creëert.   
Schitterende details
Vanuit elke hoek oogt de Mokka aantrekkelijk. Elke lijn en elk kenmerk, tot en met de slanke ledachterlichten, werden ontwikkeld om een dynamische vorm te combineren met een baanbrekende functie.   
Opvallende looks
De Mokka heeft een flair en uitstraling die hem meteen als uitzonderlijk en ongeëvenaard op de weg zetten. Kies voor een nieuwe dimensie op het vlak van sportiviteit met een selectie van gedurfde en opvallende optionele lichtmetalen velgen van 16", 17" of 18" en een reeks opvallende kleuren. 
Dak- en motorkapopties
Maak een stijlvol statement. Ontdek de exclusieve designelementen en diverse personaliseringsopties die elk aspect van de Mokka-look benadrukken, inclusief een visueel dynamische selectie van kleuropties voor het dak en de motorkap.  
Mooi ingekaderd
De onmiskenbaar originele visuele identiteit van de Mokka verspreidt zich over het hele koetswerk, met een zuivere vorm en een gedurfde functie. Het design is doelgericht en perfect geproportioneerd, van de Opel Vizor vooraan tot het 'zwevende dak'-concept dat in één enkel gebaar de zijruiten omkadert.  
Maak jouw Mokka aan de buitenkant zo helder en levendig als je durft. De zijruitframes zijn verkrijgbaar in de typische kleuropties rood, zilver en zwart.