Rijdynamiek
Motor
Mokka is de gedurfde uitdrukking van de zuivere nieuwe designtaal van Opel. Maar hij doet veel meer dan er alleen maar over praten. Bij de Mokka gaat het niet om woorden, maar om daden. Hij beschikt over uiterst efficiënte krachtbronnen en een uitzonderlijk weggedrag.  
De dynamische 1.2 turbobenzinemotor met directe injectie van Opel levert tot 130 pk, terwijl de geavanceerde 1.5 dieselmotor een levendige 110 pk biedt. Standaard op beide: een uitstekende brandstofefficiëntie en een lage CO2-uitstoot
Transmissie- & aandrijfmodi
Ontdek een gamma transmissies en prestatieverhogende technologieën die perfect aansluiten bij jouw behoeften en rijstijl. De Mokka is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een geavanceerde 8-trapsautomaat. 
Voel de verbinding met de weg door de sportieve schakelhendels in te drukken en manueel te schakelen wanneer dat nodig is – of gewoon wanneer je er zin in hebt. Zelfs met de 8-trapsautomaat wil de Mokka bestuurders meer opties geven. Een druk op de rijmodusschakelaar wijzigt het prestatieprofiel van de wagen: Sport voor ultieme dynamiek, Eco voor een minimaal brandstofverbruik en Normal voor een evenwichtig dagelijkse rijstijl.
Prestatietechnologie
Alleen al door de mooie proporties van de Mokka te bekijken, kunt je zien dat zijn makers begrepen hebben dat enkel krachtig zijn niet genoeg is. Je moet precies weten waar en hoe je die kracht moet gebruiken. Dat geldt zeker voor de prestaties van de Mokka: door slimme functies en geavanceerde technologie te implementeren kan iedereen genieten van de kracht met volledige controle.