Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


GEMAAKT OM TE PRESTEREN MET MINDER EMISSIES.

Meer vermogen, meer koppel en een lager brandstofverbruik –  maak uw keuze uit geavanceerde BiTurbo-dieselmotoren met een vermogen tot 180 pk, een koppel tot 400 Nm, een zuinig verbruik en een lage uitstoot. 

 

De motoren van de Movano blinken uit in universele transportefficiëntie. Hun BiTurbo-technologie combineert een hoog koppel, dat ze al bij lage toeren leveren, met dito vermogen en koppel bij hoge toeren. Dat levert een enorme responsiviteit, een vlotte en gelijkmatige acceleratie en een verbeterde efficiëntie op.

 

Het Start/Stop-systeem brengt de uitstoot en het brandstofverbruik terug naar nul telkens wanneer u moet stoppen. Er is ook een Easytronic®-transmissie verkrijgbaar.

TOON MEER TOON MINDER

PROFITEER VAN LAGE BEZITSKOSTEN.

De Movano is erop ingesteld om jarenlang betrouwbaar te functioneren, met een minimaal aantal servicebeurten, en houdt de totale eigendomskosten laag met een combinatie van besparende kenmerken.

 

Een lage uitstoot betekent minder belastingen en een kleinere impact op het milieu. Ook geruststellend is onze standaard Opel-garantie met: 
 

  • 12 maanden mobiliteitsgarantie via Opel Assistance
  • Zes jaar corrosiegarantie
  • 24 maanden zonder kilometerbeperking. Vraag uw Verdeler naar de mogelijkheden tot uitbreiding tot max. 5 jaar.

Een Europees netwerk van meer dan 3.000 gespecialiseerde servicepunten staat klaar voor u en uw Movano. Indien nodig kunnen op uw Movano Originele Wisselstukken van Opel worden geïnstalleerd om optimale prestaties te garanderen.

TOON MEER TOON MINDER