Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ZEVEN PLAATSEN. NOG MEER MOGELIJKHEDEN.

De Combo Life is verkrijgbaar met vijf of zeven plaatsen1 en staat geheel in het teken van flexibiliteit. Meer kofferruimte nodig? Dan kunnen de twee verschuifbare zetels² van de derde zetelrij eenvoudig worden verwijderd.

 

1Optie

2De derde zetelrij is verkrijgbaar op de versies met standaard en verlengde wielbasis maar is enkel verschuifbaar in de versie met lange wielbasis.

TOON MEER TOON MINDER

BENUT UW RUIMTE OPTIMAAL.

Het minimale koffervolume van 597 liter1, uitbreidbaar tot 2.126 liter², geeft de Combo Life een enorme graad van functionaliteit dus de enige uitdaging bestaat erin om genoeg bagage te vinden om ze te vullen.

Nog meer ruimte nodig? Upgrade dan naar de Combo Life XL met lange wielbasis en met een koffervolume tot 2.693 liter².

 

1De Combo Life met standaard wielbasis en vijf plaatsen beschikt over 597 liter aan kofferruimte met alle zetels op hun plaats. De versie met lange wielbasis en vijf plaatsen heeft 850 liter kofferruimte.

2Tot 2.693 liter voor de Combo Life met lange wielbasis en 2.126 liter voor de standaard Combo Life, beladen tot aan het plafond en met de achterzetels neergeklapt, volgens ISO 3832.

TOON MEER TOON MINDER

RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN.

Kies tussen een praktische achterbank in twee delen (40/60) en drie individuele achterzetels1, in beide gevallen voorzien van standaard Isofix-beugels voor kinderzitjes om zelfs de allerkleinsten in alle veiligheid en comfort te vervoeren.

 

Moet u extralange voorwerpen zoals meubelen vervoeren? Klap dan de achterbank neer op de vloer met de FlexFold-bediening² en klap de voorste passagierszetel neer om plaats te maken voor voorwerpen met een lengte tot 2,7 meter in de standaardversie of 3,05 meter in het verlengde model. Wat u ook nodig hebt, de flexibele zetels laten zich naar wens configureren om uw leven te vereenvoudigen.

 

1Optie op Enjoy, standaard op Innovation.

2Verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2019.

TOON MEER TOON MINDER

THINK INSIDE THE BOX.

Met tot 28 opbergvakken die samen 186 liter aan ruimte bieden, heeft de Combo Life voor alles een plaats.

ONGEËVENAARD VLOTTE TOEGANG.

Enkele of dubbele schuifdeuren1 vereenvoudigen het in- en uitstappen. Configureer de achterkant met asymmetrische klapdeuren of een achterklep2 met afzonderlijk te openen ruitvoor een snelle en eenvoudige toegang tot de koffer.

 

1Dubbele schuifdeuren als optie verkrijgbaar op Essentia, standaard op Enjoy en Innovation.

2Achterklep is optie op Essentia, standaard op Enjoy en Innovation.

3Achterklep met afzonderlijk te openen ruit is optie op Essentia en Enjoy, standaard op Innovation.

TOON MEER TOON MINDER

BREID UW LEVEN UIT.

De Combo Life is verkrijgbaar in twee lengtes: 4,4 meter voor de normale versie en maar liefst 4,75 meter voor de Combo Life XL, die nog meer interieur- en kofferruimte biedt.

 

Door 35 centimeter toe te voegen aan de lengte van de Combo Life XL, groeit de koffer met een indrukwekkende 253 liter tot een totaal van 8501 liter standaard bagageruimte.

 

1Gemeten in de koffer voor de Combo Life XL met lange wielbasis en vijf plaatsen en met alle zetels op hun plaats.

TOON MEER TOON MINDER