Astra

DE NIEUWE ASTRA.

Stelt nieuwe normen.

De nieuwe Opel Astra vertegenwoordigt gedurfd design op zijn puurst, gecombineerd met toonaangevende Duitse technologie. Het eerste dat opvalt als je instapt is het volledig digitale Pure Panel met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Astra is voor het eerst ook beschikbaar als ultra-efficiënte plug-in hybride met een baanbrekend lage uitstoot. Daarmee nodigt deze Astra meer dan ooit uit om er direct in weg te rijden!
Vanaf de herfst kan je een configuratie maken.

EXTERIEUR.

INSPIRERENDE DYNAMIEK. 

De nieuwe Astra trekt onweerstaanbaar de aandacht. Met zijn gedurfde, pure design waarin de nieuwe Opel Vizor centraal staat, maakt hij een gespierde, zelfverzekerde indruk. Dit is baanbrekend Duits design op zijn mooist. Een wagen die veel méér biedt dan praktisch, dagelijks rijplezier. Dit is de nieuwe Opel Astra.

INTERIEUR.

RUST EN RUIMTE OP ZIJN MOOIST.

Dankzij een baanbrekend nieuw design en talloze innovaties schept het interieur van de nieuwe Astra een ongekende gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder afhankelijk van de situatie nodig heeft. Ook de hoogwaardige ergonomische comfortstoelen1 bieden ultieme ontspanning. Schitterende Alcantara of lederen bekleding en de ventilatie- en massagefunctie voegen een gevoel van luxe toe. Stap in en geniet!

 

 

RIJ-ERVARING.

COMPACTE MATEN, GROTE INDRUK.

Dit is niet gewoon een nieuwe Astra. Het is een totaal nieuwe manier van rijden. Ontdek de nieuwe plug-in hybride-versie, die automatisch overschakelt van de benzinemotor naar elektrische aandrijving, voor een optimale balans tussen efficiëntie en prestaties. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen met radartechnologie brengen semi-autonoom rijden weer een stap dichterbij. Dat alles draagt bij tot een ongeëvenaarde rij-ervaring in de nieuwe Astra. 

TECHNOLOGIE EN INNOVATIES.

DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST.

De nieuwe Astra valt niet alleen op door zijn revolutionair nieuwe design, maar ook door zijn hoogwaardige Duitse technologie, die verzekert dat hij net zo goed presteert als hij eruit ziet. Met geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen overtreft hij alles wat je dacht van een compacte wagen te kunnen verwachten. De nieuwste Intellilux LED Pixel-koplampen, een Intelli-Vision 360° camerasysteem dat parkeren en achteruit rijden gemakkelijker en veiliger maakt en een vernieuwd head-up display... om maar een paar voorbeelden te noemen. 

SCHRIJF JE IN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN.

Het wordt tijd om de baanbrekende nieuwe Astra zelf te ervaren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en de eerste mogelijkheden om een proefrit te maken.

Vanaf de herfst kan je een configuratie maken.