Vivaro Familie

VIVARO, DE GETALENTEERDE DUIZENDPOOT.

Of u nu mensen of goederen vervoert, een bestelwagen voor uw onderneming of een kampeerwagen voor het weekend zoekt, er is steeds een Vivaro op maat van uw behoeften. Ontdek de Vivaro-familie. TOON MEER TOON MINDER

PERFECT VOOR U EN UW GEZIN.

Nood aan ruimte voor negen personen? Tot 4.000 liter aan bagageruimte? Of de flexibiliteit om de tweede zetelrij om te draaien? Wat u ook nodig hebt, er is steeds een Vivaro op uw maat. Ontdek uzelf.
VIVARO COMBI/COMBI+.
U moet mensen vervoeren en wil zich geen zorgen maken om de bagage? Dan is de Vivaro Combi+ de oplossing. Hij biedt plaats aan negen personen en 1.000 tot 4.000 liter bagage. Zo eenvoudig is dat!
 
BOEK EEN PROEFRIT CONFIGURE NOW BEKIJK DETAILS

UW ONDERNEMING, UW VIVARO.

De Vivaro is meer dan een manier om van A naar B te rijden. Dit is een volwaardig kantoor op wielen. Of u nu goederen of mensen vervoert, het flexibele en ruime interieur werd ontworpen om uw onderneming te helpen groeien.
VIVARO COMBI/COMBI+.

Flexibiliteit is het kernwoord bij de Combi. Configureer het interieur voor negen personen of tot 4.000 liter aan bagage. Zijn lage verbruiks- en uitstootcijfers maken de Combi tot uw ideale zakenpartner.

 
 
BOEK EEN PROEFRIT CONFIGURE NOW BEKIJK DETAILS
VIVARO BESTELWAGEN.
Betrouwbaarheid zit ingebouwd, maar aan de buitenkant toont de Vivaro zijn robuuste aard met een breed, solide postuur en een zelfverzekerde styling. Laat zien dat het uw bedrijf menens is.
 
BOEK EEN PROEFRIT CONFIGURE NOW BEKIJK DETAILS