Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AUTOMATISCHE TOEGANG.

De dubbele elektrische schuifdeuren1 zorgen voor een brede opening voor de achterste passagiers. Sensoren geven u handenvrije toegang tot de cabine wanneer u de handen vol heeft.

 

1Optie.

INSTAPPEN EN WEGWEZEN.

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start-systeem1 kunt u gewoon instappen en wegwezen zonder naar uw autosleutels te moeten zoeken – zolang die zich maar in uw zak, tas of vlakbij bevinden.

 

1Optie.

GEMAKKELIJK LADEN.

Open de achterruit van de Zafira Life onafhankelijk van de achterklep zelf, om gemakkelijk kleine voorwerpen in de koffer te leggen, of wanneer er weinig plaats is.

VIND DE PERFECTE MATCH.

Elke versie van de Zafira Life, verkrijgbaar in drie verschillende groottes, biedt de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uitermate flexibel interieur.

Met zijn lengte van amper 4,60 m is vooral de Small-versie zeer wendbaar in smalle straatjes in de stad en in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is. De Medium-versie is 4,95 m lang en de Large-versie 5,3 m. De drie versies zijn allemaal minder dan 1,90 m hoog1 voor een onbeperkte toegang tot krappe plekken, zoals ondergrondse parkings.

 

1De maximale hoogte van minder dan 1,9 m is niet van toepassing op auto’s met een maximaal laadvermogen van 1400kg.

TOON MEER TOON MINDER