Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


WIJ NEMEN VEILIGHEID ERNSTIG.

Met zijn frontairbags voor de bestuurder en passagier en zijn zij- of gordijnairbags voor de passagiers op alle drie de zetelrijen1 neemt de Zafira Life uw veiligheid net zo ernstig als u.

 

1Zij-/gordijnairbags voor de tweede en derde zetelrij zijn optioneel.

TOON MEER TOON MINDER

EXTRA ZICHTBAARHEID.

De led-dagrijlichten1 geven de auto een strakker design en extra zichtbaarheid op de baan, ongeacht de lichtomstandigheden.

 

1Optie.

ZO GEFIXT.

Alle zetels op de tweede en derde rij van de Zafira Life kunnen met ISOFIX-bevestigingspunten1 worden uitgerust, zodat u gemakkelijk en veilig tot zes kinderstoeltjes kunt bevestigen.

 

1Optie. Niet verkrijgbaar bij sommige zetelconfiguraties.

TOON MEER TOON MINDER

ZICHT OP ALLES.

De multifunctionele front- en achteruitrijcamera’s1 maken veiligheidssystemen mogelijk die helpen bij het parkeren, zoals Speed Sign Recognition1, Driver Drowsiness Alert1 en 180° Rear-View1.

 

1Optie.

TOONAANGEVENDE INNOVATIE.

De Automatic Cruise Control1 vermindert of herstelt uw snelheid om een ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden in het verkeer.

Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking1 actie om een ongeval te vermijden, door de remmen automatisch te bedienen. Blind Spot Alert1 gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Zafira Life zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning1 scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers.

 

1Optie.

TOON MEER TOON MINDER