Elektrisch rijden 
Vertrouwen bij lange ritten

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 343 km te rijden volgens WLTP1.

 

 1 WLTP CO2-uitstoot in gecombineerde cyclus van 0 g/km actieradius in elektrische modus: 332 - 343 km; energieverbruik 15,8 - 16,0 kW/u per 100 km. Voorlopige waarden kunnen afwijken van de werkelijke waarden.

 
Leer hoe je het bereik maximaliseert
Minder wachten, meer doen
De 100% elektrische aandrijving biedt een maximumkoppel van 260 Nm. De lichtgewicht 136 pk permanent magneet synchrone elektromotoren zijn perfect uitgebalanceerd en afgestemd om je wendbare prestaties te geven in de stad, op landwegen en snelwegen. 
Meer te weten komen over oplaadmogelijkheden
Rijd je een weg
Pas je rijervaring aan: De Opel Mokka Electric brengt responsief vermogen binnen handbereik met 3 rijmodi die passen bij jouw reis, wegomstandigheden en stemming. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in balans - en dat alles met nul lokale CO2-uitstoot, pure stilte en een topsnelheid van 150 km/u. 
Ga verder
De Opel Mokka Electric inspireert met zijn geavanceerde energieconcept. De auto maakt gebruik van een geavanceerd regeneratief remsysteem om de energie op te vangen die normaal verloren zou gaan bij het vertragen, voor een nog groter elektrisch bereik. Het systeem recupereert niet alleen de energie die gegenereerd wordt wanneer je remt, maar is ook actief wanneer de auto uitrolt.  
Bewaking van voertuiggegevens
De geavanceerde sensoren en voertuiggegevenscontrolesystemen van de Opel Mokka Electric geven je in één oogopslag een intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik, zodat je op de hoogte blijft en de weg volledig onder controle hebt.