Skip To Content
Corsa modellen

New Opel Corsa


Kies je Corsa-model

Rijplezier op zijn best! Kies tussen benzine, hybride en 100% elektrisch.


New Corsa Electric

Op zoek naar een wagen die pure stijl combineert met toekomstgerichte technologie? Dan is de nieuwe Opel Corsa Electric perfect voor jou. Hij heeft niet alleen een dynamisch design dat zich onderscheidt van de massa, maar biedt ook geavanceerde technologieën en een 100% elektrische aandrijflijn die rijplezier weer helemaal terugbrengt. Verwacht je aan de modernste rijhulpsystemen en veiligheidshighlights, zoals de IntelliLux® Matrix LED-koplampen met optimaal zicht en automatische aanpassing. 

 

  • Vermogen: geniet van puur rijplezier met 115 kW (156 pk) en 260 Nm koppel.  
  • Rijbereik: rijd tot 405 km (WLTP)1 met een volle batterij dankzij next-gen technologie 
  • Opladen: snelladen van je Corsa Electric van 20-80 % in slechts 27 minuten2

 

1 Rijbereik voor Opel Corsa Electric volgens WLTP-testprocedure, afhankelijk van uitrusting en opties. Dagelijks gebruik kan verschillen en is afhankelijk van verschillende factoren. Met name: persoonlijke rijstijl, routekarakteristieken, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, pre-conditioning. 

 

2 De oplaadtijd kan variëren afhankelijk van het type en het vermogen van het oplaadstation, de buitentemperatuur en de batterijtemperatuur. 

New Corsa

Klein in formaat, groots in technologische prestaties! De nieuwe Opel Corsa combineert een gedurfd design met efficiënte, motoren die rijplezier geven en ontwikkeld zijn volgens de nieuwste technologie. Wil je altijd in stijl en met premium comfort aankomen? Geniet van de moderne look van de nieuwe Corsa en zijn ergonomisch, digitaal uitgepuurd interieur. Profiteer van innovatieve voorzieningen zoals de beste IntelliLux LED® Matrix-koplampen in zijn klasse, moderne infotainmentsystemen en een groot aantal rijhulpsystemen waarmee je altijd veilig de baan op kunt.  

 

  • Vermogen: geniet van wendbaar rijplezier met 55-96 kW (75-130 pk) 
  • Snelheid: ervaar topsnelheden van 174 tot 208 km/u 
  • Ruimte: profiteer van een royale opbergruimte van 309 liter