Electric Services

EENVOUDIG ELEKTRISCH: E-MOBILITEIT WAS NOG NOOIT ZO SIMPEL.

Misschien lijkt de overstap op een elektrische auto u wel ingewikkeld en verwarrend. Maar dat hoeft het niet te zijn. Wij hebben de ervaring van eigenaars vereenvoudigd, zodat u uw elektrische auto even gemakkelijk oplaadt als een smartphone. Opel Services voor elektrische voertuigen* helpen u op weg en houden u op de baan.  *Verwacht wordt dat alle Services beschikbaar zullen zijn in het voorjaar van 2019

Houd mij op de hoogte van elektrisch rijden

OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN.

OPLADEN.

Of u uw elektrisch voertuig nu thuis of onderweg oplaadt, dankzij de veelzijdige laadstrategie van Opel blijft u flexibel. Zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten.
PRIVÉ OPLADEN.
We bieden een brede waaier aan laadoplossingen voor thuis of op kantoor.
 
MEER WETEN
OPENBAAR LADEN.
Blijf flexibel onderweg: het openbaar laadplan van Opel via Free2Move Services biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten over heel Europa.
 
MEER WETEN

MOBILITEITSDIENSTEN.

De mobiliteitsdiensten van Opel zorgen dat u mobiel blijft – door u te helpen uw route te plannen en u onderweg bij te staan.
TRIP PLANNER*
Maak u geen zorgen over uw rijbereik. Mogen we u Trip Planner voorstellen? De webgebaseerde, mobiele dienst die elektrische ritten vereenvoudigt.
 
MEER WETEN

AUTOBEHEER.

Haal het maximum uit uw elektrische auto, niet alleen terwijl u rijdt, maar ook wanneer u niet in de auto zit. Met coaching in e-mobiliteit krijgt u onderweg rijtips om de actieradius van uw auto te vergroten. Functies op afstand laten u al het nodige controleren, van het laden van uw batterij tot de temperatuur in het interieur. Allemaal via uw smartphone.
E-MOBILITY COACHING
e-Mobility coaching toont u niet alleen in real time hoe u uw actieradius kunt maximaliseren en geld kunt besparen, maar ook hoe goed u dat doet in vergelijking met anderen.
 
MEER WETEN
FUNCTIES OP AFSTAND
Wilt u de laadplanning voor uw batterij wijzigen, of uw auto opwarmen of afkoelen? U heeft alleen uw smartphone nodig! 
MEER WETEN

INSPECTIES & GARANTIE.

Opel FlexCare is een alles-in-eenprogramma voor uw gemoedsrust. We bieden pakketten zoals pechverhelping, verlengde garantie en voertuigservice, die worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften en de specifieke eigenschappen van uw elektrische voertuig.
SERVICECONTRACTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Goed nieuws: de motor van een elektrisch voertuig bevat minder bewegende onderdelen dan een verbrandingsmotor – en dat betekent lagere servicekosten. De FlexCare-servicecontracten van Opel bieden specifieke deskundige zorg voor e-voertuigen en uitzonderlijke waarde. 
 
BATTERIJGARANTIE
Ons certificaat voor de batterijcapaciteit bevestigt de laadcapaciteit van de batterij van uw wagen en vereenvoudigt de doorverkoop.
 

KLANTENONDERSTEUNING.

De callcenter- en pechhulpdiensten van Opel zijn bedoeld om de eigenaars van elektrische voertuigen dezelfde gemoedsrust te bieden die eigenaars van een Opel altijd al hebben genoten. Waarheen u in Europa ook rijdt met uw elektrische auto, u kunt erop rekenen dat wij voor u klaarstaan.
CALLCENTER ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Onze callcenters concentreren zich specifiek op de eigenaars van batterijaangedreven elektrische voertuigen (BEV) en plug-inhybride elektrische voertuigen (PHEV). Speciaal opgeleid personeel biedt technische bijstand en advies over laadpunten, service en onderhoud. 
 
PERMANENTE PECHVERHELPING
Roadside Assistance is de klok rond beschikbaar in alle deelnemende Europese landen (een lijst van deelnemende landen vindt u hier.) In het kader van de service worden ook alle verdelers van Groupe PSA geïdentificeerd die over laadpalen beschikken en bij pech wordt enkel gesleept naar erkende concessies.