Contact

CONTACT.

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen voor Opel? Neem contact met ons op. Uw input en reactie kunnen zeer waardevol voor ons zijn.

 

Klantendienst:

 

Openingstijden: Maandag - vrijdag van 09.00 tot en met 17.30
Telefonisch: 03/450.63.29.
Email: customer.care.belux@opel.com

 

Informatie over hoe de klantendienst uw gegevens, uw privacyrechten en uw contactgegevens verwerkt, kunt u terugvinden in het privacybeleid van onze klantendienst.

1. Stel uw vraag aan onze klantenservice
800

Let op: u kunt maximaal 800 tekens invoeren in dit veld. Wilt u een langer bericht sturen, stuur dan een bericht naar de Opel klantenservice: opel.klantenservice.nl@opel.com.

2. Vul uw gegevens in
3. Geef indien van toepassing uw kenteken in
4. Verstuur uw aanvraag

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Opel Nederland, dealers en erkend reparateurs zoals beschreven in de Privacy Statement. Voor meer informatie over uw privacy gerelateerde rechten en over onze contactgegevens klik hier.


Ik wil graag meer informatie ontvangen over producten en diensten van Opel en door ten minste één van deze kanalen te selecteren, ga ik akkoord met de gegevensverwerking zoals beschreven in de toestemmingsverklaring. Dat betekent dat mijn gegevens ook voor Opel marketingdoeleinden gebruikt kunnen worden.

Ik ben er van bewust dat ik het recht heb om mijn toestemming op elk moment te herroepen (voor meer informatie klik hier).

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op naar aanleiding van uw vraag of opmerking.