Home
Uw totaalvoordeel tot(6) € 4.600
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 32.900
Basiskorting(1)€ -3.100
Totaalprijs€ 29.800
Overnamepremie(3)€ -1.500
Totaalprijs incl. Overnamepremie€ 28.300
Vraag een aanbod

PROMO

Hier ziet u de aanbiedingen die momenteel geldig zijn op dit model. Voor een interessant voorstel op maat neemt u door middel van de buttons contact op met een Opel Verdeler naar keuze.

Grandland X

Innovation 1.5 Turbo ECOTEC D Manueel 6 Start/Stop - 130pk (96kW)

Er is al een Grandland X zonder opties vanaf(5)  € 22.750

4,1-5,7 l/100km   108-132 g/km

met

Executive Pack

nu voor € 1.250 i.p.v. € 1.600

  • Navi 5.0 IntelliLink, incl. 8" Touchscreen kleurenscherm, navigatiesysteem (kaart Europa) met dubbele tuner, 4x20 Watt, 2 USB aansluitingen, 6 luidsprekers, stuurwielbediening, Bluetooth, Audiostreaming, Voice Control, video playback, Apps via internetconnectie
    incl. Dakantenne 'shark fin'; 6 luidsprekers; Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R
  • Open & Start (Keyless Entry)
    incl. Deurgrepen in carrosseriekleur met chromen strip; Elektrische kofferklep met voetsensor
  • Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R
  • Deurgrepen buitenzijde in carrosseriekleur
  • Elektrische kofferklep met voetsensor

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/03/2019 t.e.m. 31/03/2019 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Basiskorting en het Packvoordeel .

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: basiskorting, Packvoordeel en Overnamepremie.