SKIP TO CONTENT
Bedrijfsvoertuigen

OPEL-BEDRIJFSVOERTUIGEN OP MAAT VAN UW BEDRIJF. 

Logistiek, transport, distributie? Ons gamma lichte bedrijfsvoertuigen omvat gesloten bestelwagens, dubbele cabines, platformcabine, volledig elektrische emissievrije aandrijflijnen en fabrieksconversies en speciale voertuigen van gerenommeerde leveranciers.

ONTDEK ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN MET ZUINIGE VERBRANDINGSMOTOR.

NIEUWE MOVANO.
De nieuwe Movano Diesel: beter dan ooit, met meer gespecialiseerde varianten, een nieuw, professioneel design, nog meer assistentiesystemen en een groter laadvermogen. Hij is bovendien baanbrekend efficiënt, met een onvermoeibare 2.2-liter Turbo-motor die volledig voldoet aan Euro 6d. Daarmee is de nieuwe Opel Movano in elk opzicht het perfecte Duitse gereedschap voor elke taak. 
LEES MEER CONFIGUREER JE MOVANO
VIVARO.
De nieuwe generatie Vivaro met zijn gedurfde nieuwe look, comfortabele en praktische, extra laadruimte en een laag verbruik. Verkrijgbaar als gesloten bestelwagen of dubbele cabine. 
LEES MEER CONFIGUREER JE VIVARO
COMBO CARGO.
Ontdek de Opel Combo Cargo gesloten bestelwagen. Vervoer je lading in deze grote, veelzijdige bestelwagen en vervoer je passagiers in zijn comfortabele en moderne cabine uitgerust met de nieuwste technologie. 
LEES MEER CONFIGUREER JE COMBO

ONTDEK ONZE ELEKTRISCHE BEDRIJFSVOERTUIGEN.

NIEUWE MOVANO-e.

De nieuwe Movano-e geeft het begrip 'efficiënt' een compleet nieuwe inhoud. Hij is 100% elektrisch, zodat je kunt genieten van zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid, in combinatie met lage gebruikskosten en 0% uitstoot. Zijn krachtige elektromotor met 122 pk (90 kW) en een rijbereik tot 224 km maken hem de ideale keuze voor elk toekomstgericht bedrijf.

 

Energieverbruik (gecombineerd) 31,6 – 35,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; bereik (gecombineerd) tot 224 km (afhankelijk van het uitrustingsniveau).***

 
LEES MEER CONFIGUREER JE MOVANO-e
VIVARO-e

De meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen in de sector is nu volledig elektrisch voor emissievrije ritten, met batterijopties voor een rijbereik tot 330 km1, verbeterde bedrijfskenmerken en flexibele laadcapaciteiten. 

 

1 Energieverbruik Vivaro-e/Zafira-e Life (gemengd) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 230 km tot 330 km (afhankelijk van uitrustingsopties).*** 

 
LEES MEER CONFIGUREER JE VIVARO-e
ZAFIRA-e LIFE.
De Zafira-e Life is de ‘e-volutie’ van Opels ‘lounge on wheels’-gamma en is nu volledig elektrisch. Hij heeft een slank, compact profiel dat hem tot een wendbare, luxueuze monovolume maakt die overal kan worden ingezet, ook op krappe plaatsen zoals ondergrondse parkeergarages.   
LEES MEER CONFIGUREER JE ZAFIRA-e LIFE
NIEUWE COMBO-e CARGO.
De nieuwe Combo-e Cargo combineert een 100% elektrische, emissievrije aandrijving met maximaal gebruiksgemak. Met compacte buitenafmetingen biedt de Combo-e Cargo vanbinnen royaal de ruimte, met een laadvolume tot 4,4 m³, dat nog beter benut kan worden dankzij slimme systemen zoals FlexCargo. 
LEES MEER CONFIGUREER UW COMBO-e CARGO

VOLGENDE STAPPEN.