Bedrijfsvoertuigen

OPEL-BEDRIJFSVOERTUIGEN OP MAAT VAN UW BEDRIJF. 

Logistiek, transport, distributie? Ons gamma lichte bedrijfsvoertuigen omvat gesloten bestelwagens, dubbele cabines, platformcabine, volledig elektrische emissievrije aandrijflijnen en fabrieksconversies en speciale voertuigen van gerenommeerde leveranciers.

BEWEZEN BETROUWBAARHEID.

NIEUWE MOVANO.
De Opel Movano is dé ster van de bestelwagenwereld. De indrukwekkende keuze aan versies, laadvermogens en hoogtes geeft hem een absolute voorsprong op het werkveld. 
LEES MEER CONFIGUREER UW MOVANO
VIVARO.
De nieuwe generatie Vivaro met zijn gedurfde nieuwe look, comfortabele en praktische, extra laadruimte en een laag verbruik. Verkrijgbaar als gesloten bestelwagen of dubbele cabine. 
LEES MEER CONFIGUREER UW VIVARO
COMBO CARGO.
Met een laadvermogen tot een ton, een laadvolume van 5,4 m3 en de beschikbaarheid in twee lengtes is de Opel Combo uw ideale zakenpartner. 
LEES MEER CONFIGUREER UW COMBO

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN VAN OPEL – DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER UW BEDRIJF. 

VIVARO-e

De meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen in de sector is nu volledig elektrisch voor emissievrije ritten, met batterijopties voor een rijbereik tot 330 km, verbeterde bedrijfskenmerken en flexibele laadcapaciteiten. 

 

1 Energieverbruik Vivaro-e/Zafira-e Life (gemengd) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 230 km tot 330 km (afhankelijk van uitrustingsopties).*** 

 
LEES MEER CONFIGUREER UW VIVARO-e
ZAFIRA-e LIFE.

De nieuwe Zafira-e Life is de ‘e-volutie’ van Opels ‘lounge on wheels’-gamma en is nu volledig elektrisch. Hij heeft een slank, compact profiel dat hem tot een wendbare, luxueuze monovolume maakt die overal kan worden ingezet, ook op krappe plaatsen zoals ondergrondse parkeergarages.  

 

 
LEES MEER CONFIGUREER UW ZAFIRA-e LIFE
NIEUWE COMBO-e CARGO.
De nieuwe Combo-e Cargo combineert een 100% elektrische, emissievrije aandrijving met maximaal gebruiksgemak. Met compacte buitenafmetingen biedt de Combo-e Cargo vanbinnen royaal de ruimte, met een laadvolume tot 4,4 m³, dat nog beter benut kan worden dankzij slimme systemen zoals FlexCargo. 
LEES MEER CONFIGUREER UW COMBO-e CARGO

VOLGENDE STAPPEN.