Skip To Content
Skip To Content
Bedrijfsvoertuigen

Opel-bedrijfsvoertuigen op maat van uw bedrijf

Logistiek, transport, distributie? Ons gamma lichte bedrijfsvoertuigen omvat gesloten bestelwagens, dubbele cabines, platformcabine, volledig elektrische emissievrije aandrijflijnen en fabrieksconversies en speciale voertuigen van gerenommeerde leveranciers

Ontdek onze bedrijfsvoertuigen met zuinige verbrandingsmotor

Nieuwe Movano
De nieuwe Movano Diesel: beter dan ooit, met meer gespecialiseerde varianten, een nieuw, professioneel design, nog meer assistentiesystemen en een groter laadvermogen. Hij is bovendien baanbrekend efficiënt, met een onvermoeibare 2.2-liter Turbo-motor die volledig voldoet aan Euro 6d. Daarmee is de nieuwe Opel Movano in elk opzicht het perfecte Duitse gereedschap voor elke taak. 
Lees meer Configureer je Movano
Vivaro
De nieuwe generatie Vivaro met zijn gedurfde nieuwe look, comfortabele en praktische, extra laadruimte en een laag verbruik. Verkrijgbaar als gesloten bestelwagen of dubbele cabine. 
Lees meer Configureer je Vivaro
Combo Cargo
Ontdek de Opel Combo Cargo gesloten bestelwagen. Vervoer je lading in deze grote, veelzijdige bestelwagen en vervoer je passagiers in zijn comfortabele en moderne cabine uitgerust met de nieuwste technologie. 
Lees meer Configureer je Combo

Ontdek onze elektrische bedrijfsvoertuigen

Nieuwe Movano Electric

De nieuwe Movano Electric geeft het begrip 'efficiënt' een compleet nieuwe inhoud. Hij is 100% elektrisch, zodat je kunt genieten van zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid, in combinatie met lage gebruikskosten en 0% uitstoot. Zijn krachtige elektromotor met 122 pk (90 kW) en een rijbereik tot 248 km maken hem de ideale keuze voor elk toekomstgericht bedrijf.

 

Energieverbruik (gecombineerd) 31,6 – 35,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; bereik (gecombineerd) tot 248 km (afhankelijk van het uitrustingsniveau).***

 
Lees meer Configureer je Movano Electric
Vivaro Electric

De meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen in de sector is nu volledig elektrisch voor emissievrije ritten, met batterijopties voor een rijbereik tot 330 km1, verbeterde bedrijfskenmerken en flexibele laadcapaciteiten. 

 

1 Energieverbruik Vivaro Electric/Zafira Electric Life (gemengd) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 230 km tot 330 km (afhankelijk van uitrustingsopties).*** 

 
Lees meer Configureer je Vivaro Electric
Zafira Electric Life
De Zafira Electric Life is de ‘e-volutie’ van Opels ‘lounge on wheels’-gamma en is nu volledig elektrisch. Hij heeft een slank, compact profiel dat hem tot een wendbare, luxueuze monovolume maakt die overal kan worden ingezet, ook op krappe plaatsen zoals ondergrondse parkeergarages.   
Lees meer Configureer je Zafira Electric Life
Nieuwe Combo Electric Cargo
De nieuwe Combo Electric Cargo combineert een 100% elektrische, emissievrije aandrijving met maximaal gebruiksgemak. Met compacte buitenafmetingen biedt de Combo Electric Cargo vanbinnen royaal de ruimte, met een laadvolume tot 4,4 m³, dat nog beter benut kan worden dankzij slimme systemen zoals FlexCargo. 
Lees meer Configureer uw Combo Electric Cargo

Volgende stappen

Ombouwconversies
Vind de perfecte bedrijfsvoertuigen en fleetoplossingen voor uw bedrijfsbehoeften, met een uitgebreid gamma aan conversies, af fabriek of door externe partijen. Je Opel verdeler geeft je graag meer informatie over het conversie-aanbod.
 
Zoek je verdeler
Financiële informatie
Of je nu een bestelwagen wilt leasen of financieren of een heel wagenpark wilt beheren: je vindt bij Stellantis Financial Services oplossingen op maat en fantastische deals. 
 
Lees meer
Service
Ontvang informatie over garanties, bijstand, onderhoudsdiensten en handleidingen voor je bedrijfsvoertuigen door Opel.  
Lees meer
Accessories
Ontdek het aanbod van originele Opel-onderdelen, velgen, banden en seizoensgebonden producten. 
Lees meer