Skip To Content
Opel onderdelen

Opel Onderdelen

Opel service biedt drie assortimenten vervangingsonderdelen om aan je eisen en budget te voldoen

Waarom kiezen voor originele Opel-onderdelen, genaamd MOPAR?

ALLEEN DEGENEN DIE JE VOERTUIG HEBBEN ONTWORPEN, KUNNEN DE BESTE ONDERDELEN MAKEN

Optimale autoprestaties

De originele Opel onderdelen, MOPAR genaamd, zijn ontworpen door dezelfde mensen die onze auto's hebben ontworpen. Niemand begrijpt de volledige functionaliteit en het ontwerp van je Opel auto zoals wij dat doen. Ons volledige assortiment onderdelen voldoet aan strenge testnormen en is gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen die je jarenlang een mooi uiterlijk, duurzaamheid, maximale veiligheid, comfort en waarde voor je auto bieden.

 

Geavanceerde innovatie, knowhow en beschikbaarheid

De originele Opel-onderdelen, MOPAR genaamd, worden samen met de Opel-auto's ontwikkeld en zijn daarom volledig geïntegreerd en technologisch even geavanceerd als elk nieuw voertuigmodel dat wordt gebouwd. Ze zijn ook verkrijgbaar bij de lancering van nieuwe auto's, op zo'n manier zijn de onderdelen altijd beschikbaar.

 

Perfecte pasvorm

Alleen originele Opel-onderdelen, MOPAR genaamd, zijn perfect geïntegreerd met de specificaties en het ontwerp van elke auto. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op eenvoudige vervanging met onderdelen die elke keer weer precies passen.

DUURZAME ONDERDELEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

DUURZAAMHEID, BETROUWBAARHEID EN COMPROMISLOZE KWALITEIT.

Gedurende de hele levenscyclus van het voertuig (van ontwerp/productie tot einde levensduur) hebben we een complete 360-graden activiteit ontwikkeld die is afgestemd op de principes van de circulaire economie en gebaseerd op de 4R-strategie: REMAN (Gereviseerde onderdelen), REPAIR (Gerepareerde onderdelen), REUSE (Hergebruikte onderdelen), RECYCLE (Recycling).

 

Met 2 hoofddoelstellingen:

  1. De levensduur van producten verlengen (door ze te herfabriceren, repareren of hergebruiken)
  2. Materialen opnieuw in de productiekringloop brengen (door ze te recyclen).

 

Op deze manier beperken we onze impact op het milieu door ...

  • de vraag naar nieuwe grondstoffen en het gebruik van beperkte natuurlijke hulpbronnen te verminderen
  • afval en vervuiling te verminderen
  • het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

 

Opel biedt een assortiment SUSTAINera-onderdelen en -accessoires om je te helpen je auto te onderhouden en je ecologische voetafdruk te verkleinen door minder grondstoffen te verspillen.

SUSTAINera biedt de kwaliteit en prestaties die Opel-eigenaars verwachten, maar tegen een concurrerende prijs in vergelijking met nieuwe originele onderdelen, en met minder impact op de hulpbronnen van onze planeet.

Eurorepar Onderdelen

Vind de beste balans tussen prijs en prestaties

Als het op onderhoud aankomt, raden onze OPEL-experts het assortiment Eurorepar-onderdelen van verschillende merken aan. Eurorepar-onderdelen helpen je je kosten laag te houden zonder aan kwaliteit in te boeten.

 

Door voor Eurorepar onderdelen te kiezen, profiteer je van:

  • Een kwaliteitsservice
  • 2 jaar garantie op onderdelen

 

Neem voor een persoonlijk advies contact op met een van onze Opel verkooppunten.