Skip To Content
Inspecties

Inspectie & onderhoud

Regelmatig onderhoud door uw Opel-Verdeler zal uw auto in topconditie houden. dit garandeert de goede werking van uw motor, waardoor het verbruik en de CO2-uitstoot worden verlaagd. zo kunt u ook de kosten verlagen en er gerust in zijn dat uw Opel veilig en betrouwbaar is.

Inspectie & onderhoud

U geniet van een deskundige zorg door volledig opgeleide monteurs, originele Opel-onderdelen en een gratis controle op het vlak van veiligheid, terugroepingsacties en software-upgrades. U krijgt ook een Opel-stempel in uw onderhoudsboekje.

 

De olie niet regelmatig verversen of het verkeerde soort olie gebruiken verhoogt de CO2-uitstoot en verkort de levensduur van uw motor. Uw Opel verdeler gebruikt de meest geschikte olie voor uw auto om het brandstofverbruik te verlagen. Opel gebruikt  bandenspanningsmeters die  garanderen dat uw banden op de juiste spanning worden gebracht. Een te lage bandenspanning verhoogt het brandstofverbruik en uw brandstofkosten.

Tijdens uw geplande onderhoud controleren we de toestand van de luchtfilter om er zeker van te zijn dat die goed werkt. Een verstopte filter kan de motor meer belasten en dus de C02-uitstoot verhogen.

Net als elk ander voertuig moet uw Opel regelmatig worden onderhouden om in topconditie te blijven en zijn waarde te behouden. Alleen een Opel Erkend Hersteller kent de technologie van uw wagen het best en beschikt over speciale gereedschappen en hoogtechnologische computerapparatuur voor diagnoses om een kwalitatief onderhoud te garanderen tegen een eerlijke prijs. 

 

Wij raden u aan om uw Opel regelmatig te laten onderhouden, zoals voorzien in de handleiding. De meeste Opels hebben een service indicatie, die aangeeft wanneer uw volgend onderhoud voorzien is.

 

Het jaarlijks onderhoud door uw Opel Erkend Hersteller omvat o.a.: 

  • Vervanging van oliefilter 
  • Vervanging van interieurfilter 
  • Batterijcontrole 
  • ­Verversing van remvloeistof
  • Functionele inspectie (koetswerk, banden, uitlaat)
  • ­Functionele inspectie (remmen, motor, chassis)
  • ­Functionele inspectie (lichten en elektronica) 

 

Opel beveelt TotalEnergies aan