Skip To Content
Overzicht

Combo Electric Cargo

Vanaf € 38.186

De Nieuwe Combo Electric Cargo combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Met compacte buitenafmetingen biedt de Combo Electric Cargo vanbinnen royaal de ruimte, met een laadvolume tot 4,4 m³, dat nog beter benut kan worden dankzij slimme systemen zoals FlexCargo

Discover the Combo Electric Cargo variants

Alles om productief te werken

Interieur

Perfecte combinatie van ruimte en technologie
De Combo Electric Cargo is gemaakt om 100% te presteren voor je bedrijf. Met intuïtieve bediening en een digitaal infotainmentscherm, maar ook door de grootste laadruimte in dit segment te bieden. De Combo Electric Cargo is bovendien veel meer dan compact en veelzijdig : het is een ook een ultramodern mobiel kantoor om onderweg te werken, met de connectiviteit en praktische functies om altijd efficiënt te werken - waar je ook heengaat.

Elektrische ervaring

Een hele reeks voordelen
Geef je bedrijf meer mogelijkheden, door onbelemmerde toegang tot alle stedelijke gebieden, zonder aan emissiebeperkingen te hoeven denken. Laad en lever op elk uur, dankzij de zeer stille elektromotor. Profiteer van belastingvoordelen én van veel lagere onderhouds- en gebruikskosten. 

Capaciteiten

Verenig het nuttige met het aangename
Breng je bedrijf verder dankzij een elektrisch rijbereik tot 275 km en een batterij van de nieuwste generatie, die bij een snellader in iets meer dan een half uur tot 80% kan opladen. De combinatie van een geruisloze en soepele aandrijving, een onmiddellijk beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u zorgt dat je zowel in de stad als op de snelweg efficiënt, comfortabel en ontspannen rijdt. 

Bekijk het dagelijks rijbereik van de Combo Electric Cargo

Toonaangevende kenmerken

Geavanceerde batterij
Dankzij de nieuwste technologie geeft de Combo Electric Cargo je bedrijf een voorsprong. Doordat op verschillende manieren energie wordt teruggewonnen, onder meer via regeneratief remmen, presteert de Combo Electric Cargo maximaal efficiënt en profiteer je van minimale gebruikskosten. Elke elektrische wagen van Opel wordt geleverd met een batterij waarvan we garanderen dat hij 8 jaar of 160.000 km lang minimaal 70% van zijn laadcapaciteit zal behouden. 
Oase van rust
In de Combo Electric Cargo loopt alles voor je bedrijf niet alleen op rolletjes, maar ook ongelooflijk rustig en stil. Zijn geavanceerde elektromotor maakt vrijwel geen geluid en produceert tijdens het rijden geen uitstoot. De uitstekende geluidsisolatie van de cabine maakt het rijden nog aangenamer. 
Kies je rijstijl
Bij Opel weten we dat elk bedrijf zijn eigen gereedschap nodig heeft. Daarom geeft de Combo Electric Cargo je de keuze uit drie rijstijlen, zodat je zijn dynamiek helemaal zelf in de hand hebt. Kies POWER voor maximale prestaties en comfortabel rijden met zware ladeing, NORMAL voor het optimale evenwichtig tussen prestaties en efficiëntie en ECO voor een maximaal rijbereik en zo efficiënt mogelijk energiegebruik. 
In een half uur tot 80% opladen

De 50 kWh batterij van de Combo Electric Cargo heeft een hoge energiedichtheid en is opgebouwd uit 18 modules. In iets meer dan een half uur laadt hij bij een snellader van helemaal leeg weer op tot 80% van zijn capaciteit.1

1 De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij en de gebruikte laadkabel.

 
Direct overzicht
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo Electric Cargo tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, de kenmerken van de route en het energiegebruik. 
Lage gebruikskosten
Nu steeds meer mensen zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de steden en er steeds vaker milieuzones worden ingesteld, wordt elektrisch rijden steeds voordeliger. Met de Combo Electric Cargo hoef je je nooit meer zorgen te maken over stijgende brandstofprijzen, milieutoeslagen en beperkte toegang tot stedelijke gebieden. Je kunt bovendien profiteren van subsidies, premies en belastingvoordelen.  
Rijbereik tot 275 km1

De Combo Electric Cargo is gebouwd op hetzelfde robuuste en betrouwbare platform als de Combo-varianten met een diesel- of benzinemotor en hij heeft dezelfde royale laadruimte met een inhoud van 4,4 m3. Het grote verschil is dat hij 100% emissievrij rijdt, terwijl hij je bedrijf dankzij een groot rijbereik van 275 km geen beperkingen oplegt.

 

1 Berekend volgens de WLTP-testprocedure. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk kan verschillen en is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 

 

Opel's diensten voor elektrisch rijden

Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden

Er is meer te ontdekken

Krijg belangrijke informatie en configureer