Skip To Content
Overzicht

Vivaro Electric Fourgon

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro Electric zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 339 km (WLTP)1.  

Highlights

De bestelwagen zonder uitstoot

Maximale efficiëntie
Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro Electric presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort. Bij Opel begrijpen we precies wat onze professionele klanten nodig hebben en dat de nadruk daarbij ligt op betrouwbaarheid en lage gebruikskosten.

Groot laadvermogen

Niet zuinig als het om laadruimte gaat

Wat transportcapaciteit betreft biedt de nieuwe Vivaro Electric even indrukwekkende cijfers als de Vivaro met verbrandingsmotor: een laadvermogen tot 1.275 kg1, een enorme laadruimte met een inhoud tot 6,6 m2,3 en een laadlengte tot 4 m.

 

Om laden en lossen nog gemakkelijker te maken, is de Vivaro Electric optioneel leverbaar met elektrische schuifdeuren, die u kunt openen en sluiten met een lichte beweging van uw voet onder de deur.3

 

1 Voor de L2-versies met multifunctionele passagiersbank.

2 Inhoud laadruimte en lengte van de laadvloer zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering.

3 Optie, beschikbaarheid afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Slim werken

e-INFO

De nieuwe Vivaro Electric geeft u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig hebt. 

 

Het  speciale digitale e-INFO display geeft alle informatie overzichtelijk weer, zodat u onderweg alles onder controle hebt en uw reis efficiënt kunt plannen. 

Ook voor lange afstanden

Klaar voor de snelweg

Dankzij een batterij met een grote capaciteit en een gestroomlijnd design is de nieuwe Vivaro Electric niet alleen gemaakt voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere afstanden. Met een hoog, direct beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u kan hij uitstekend uit de voeten op de snelweg.

 

Inzittenden en lading worden onderweg optimaal beschermd door toonaangevende veiligheidssystemen, zoals het automatische noodremsysteem, Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent, dodehoek-waarschuwing en een 180-graden achteruitrijcamera. 

Op maat voor uw bedrijf

Veelzijdigheid

Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Vivaro Electric die daar perfect bij past. U hebt de keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen: een batterij met een capaciteit van 50 kWh met een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh met een rijbereik tot 330 km (WLTP-meting)1.

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

Bekijk het dagelijks rijbereik van uw Vivaro Electric

Toonaangevende eigenschappen

Perfect geïntegreerde batterij

De nieuwe Opel Vivaro Electric biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 339 km.1 Het platte batterijpakket van de Vivaro Electric is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

 
Baanbrekend stil
De Vivaro Electric vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Vivaro Electric nog prettiger.  
Regeneratief remmen
De Vivaro Electric verspilt geen energie! Zodra u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot uw rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) kunt u op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat u het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt. 
Snel en gemakkelijk opladen
De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro Electric, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro Electric in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen. Met de standaard 7,4 kW lader of een optionele 11 kW lader is uw Vivaro Electric optimaal uitgerust voor een drukke werkdag. 
Altijd perfect op de hoogte
De nieuwe Vivaro Electric is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik.  
Lage gebruikskosten
Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro Electric is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies. 

Opel's diensten voor elektrisch rijden

Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden

FlexCare-e

Ontdek de Vivaro Electric varianten

Ontdek meer