Skip To Content
Kenmerken

Opel Combo Electric Life

Alles wat je nodig hebt - en meer

Veelzijdigheid

Flexibele indeling

De Combo Electric Life is overal op voorbereid, met standaard 5 of optioneel 7 zetels. Meer bagageruimte nodig? De twee verschuifbare zetels1 op de derde rij kunnen eenvoudig verwijderd worden.

 

1 De zetels op de derde rij zijn optioneel beschikbaar voor zowel de standaard als lange versie; enkel verschuifbaar in de versie met lange wielbasis.

 
Bagageruimte
Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter1, uitbreidbaar tot 2.126 liter2 betekent dat je met de Combo Electric Life alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin. 

Nog meer ruimte nodig? Kies dan de versie met lange wielbasis, met een maximale laadruimte van maar liefst 2.693 liter2.

 

1 De 5-zits Combo-e Life biedt met alle zetels in de normale positie 597 liter bagageruimte in de versie met standaard-wielbasis en 850 liter in de versie met lange wielbasis.

2 Tot 2.693 liter voor de Combo-e Life met lange wielbasis en 2.126 liter voor de versie met standaard wielbasis, beladen tot aan het dak met de rugleuning van de achterbank neergeklapt, gemeten in overeenstemming met ISO 3832.

In delen neerklapbare achterbank
Kies tussen een praktische in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank en drie individuele zetels achterin1. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor een kinderzitje op elke plaats achterin kunnen ook je jongste passagiers veilig en comfortabel zitten.  
Opbergvakken
Met een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo Electric Life het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.   
Deuren en achterklep

De Combo Electric Life maakt in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit, dankzij één of twee brede schuifdeuren1. Aan de achterkant heb je de keuze tussen twee asymmetrische deuren1 of een achterklep met een raam dat afzonderlijk kan worden opengeklapt1 voor snelle, eenvoudige toegang tot de bagageruimte.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 
Twee lengtes
De Combo Electric Life is leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (lengte 4,40 meter) of lange wielbasis (lengte 4,75 meter), voor nog meer ruimte voor passagiers en lading.  

Dankzij 35 cm extra lengte biedt de bagageruimte van de Combo-e Life met lange wielbasis maar liefst 253 liter meer bagageruimte, waarmee het totaal op 8501 liter komt.

 

1 Gemeten met alle 5 de zitplaatsen in de normale positie, zonder de rugleuning neer te klappen.

Design

Exterieur
De Combo Electric Life is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: Duitse precisie en tot in de details afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen en zakelijke gebruikers. Zijn krachtige profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en praktische innovaties maken hem bijzonder aantrekkelijk.  
Interieur
Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1 een verwarmbaar stuurwiel1 en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo Electric Life tot een groot plezier.  

Ergonomie staat centraal in het interieur. Alles is erop gericht het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het dashboard is overzichtelijk ingedeeld en de grote middenconsole1 is verdeeld in drie functionele zones, inclusief een speciaal display voor informatie over het elektrisch rijden, zoals de status van de batterij en het energiegebruik. Het infotainmentsysteem is ondergebracht in het bovenste deel, met de bediening van verwarming en ventilatie daar direct onder. Het onderste deel is een gemakkelijk te bereiken opbergvak.                                                                                                    

 

1 Optioneel.

Panoramisch dak

Het grote panoramisch dak met opbergvakken1 vergroot het gevoel van licht en ruimte in de Combo Electric Life. De LED-verlichting in het opbergvak voegt extra sfeer toe.

 

1 Optioneel.

 
LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting1 is energiezuinig en vergroot de veiligheid van jou en andere weggebruikers wanneer je overdag rijdt.

 

1 Optioneel; beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 

 

Veiligheid en innovaties

Automatische noodrem
De automatische noodrem met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
Automatische parkeerhulp

De automatische parkeerhulp1 vindt automatisch een parkeerplek en helpt je vervolgens bij het parkeren door het stuur van je over te nemen. Je hoeft zelf enkel volgens de aanwijzingen te schakelen en te remmen. 

 

Optioneel.

 
Lane Keep Assist
Lane Keep Assist waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook verlaat en corrigeert de koers van je Combo Electric Life met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
Verkeersbordherkenning
De Verkeersbordherkenning geeft je een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat je je snelheid kunt aanpassen. 
Dodehoek-waarschuwing
De dodehoek-waarschuwing maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van de Combo Electric Life naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. 
Flankbewaking
De flankbewaking gebruikt 12 sensoren om je op het infotainmentscherm te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van de Combo Electric Life, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omgaat soms niet te zien zijn. 
Airbags
De Combo Electric Life beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. 
IntelliGrip
Het geavanceerde IntelliGrip1 stemt de chassisfuncties automatisch af op een ondergrond waarop de wielen minder grip hebben, zoals modder, zand of sneeuw. Het systeem biedt de keuze uit vijf standen.  
Panoramische achteruitrijcamera

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt je Combo Electric Life en zijn omgeving helder in beeld op het 8-duims touchscreen. De hulplijnen op het scherm helpen je om foutloos in te parkeren.

 

1 Optioneel.

 
Head-Up Display
Het Head-up display1 toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen duidelijk op het scherm achter het stuurwiel, zodat je je ogen veilig op de weg kunt houden. 

Connectiviteit

Navigatie

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optioneel.

 
Draadloos opladen

Nooit meer zoeken naar je oplader. In de Combo Electric Life laad je je telefoon draadloos op via inductie1.

 

1 Optioneel. Voor sommige telefoons is een adapter nodig. 

 
OpelConnect1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten die je veiligheid vergroten, ondersteuning bieden en je onderweg perfect informeren.  

 

  • Connect ONE pack:

Noodoproep, Pechoproep, Voertuigstatus en informatie, Games

  • Connect PLUS pack: 

e-Remote control, eSolution, Afstandsbediening, Connected Navigation Plus pack incl. Routeplanner 

  • Extra geconnecteerde diensten:

Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management en de geconnecteerde diensten aangeboden door Free2move, zoals mobiliteitsoplossingen en geconnecteerde vlootdiensten. 

 

Bekijk de Smart Service Opel Connect-pagina voor alle details. 

 

Ontdek OpelConnect

 

Opel Accessoires

Afgestemd op je persoonlijke wensen

Personaliseer je Combo Electric Life met originele Opel accessoires. Ontworpen en getest voor je Opel.

 

De afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijke producten.

Ontdek meer?