Skip To Content
Kenmerken

Elegant design en veelzijdige kenmerken

Flexibiliteit

Tot negen zitplaatsen
De Zafira Electric Life vestigt nieuwe normen in zijn klasse op het vlak van dagelijks gebruiksgemak.  
Naargelang de behoeften van uw onderneming of gezin kunt u de Zafira-e Life bestellen met maar liefst negen plaatsen. Dus of u nu naar het strand of naar een vergadering rijdt, er is altijd voldoende ruimte voor iedereen.
Zitplaatsen
De Zafira Electric Life staat geheel in het teken van veelzijdigheid en comfort. Schuif de tweede en derde zetelrij vooruit of achteruit om extra beenruimte te creëren. 
Klap de zetels neer of verwijder ze wanneer u extra bagageruimte nodig hebt. Of plaats ze tegenover elkaar voor gezelligere reizen.

Toegankelijkheid

Elektrische schuifdeuren

Dubbele elektrische schuifdeuren1 creëren een brede opening aan beide kanten van de wagen, zodat passagiers veilig en gemakkelijk kunnen in- en uitstappen.

 

1Optie.

 
Bovendien kunt u met speciale sensoren deze deuren handenvrij openen, ideaal voor momenten waarop u uw handen vol heeft. 
Gemakkelijk openen & starten

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start-systeem1 kunt u gewoon instappen en wegwezen zonder naar uw autosleutels te moeten zoeken – zolang die zich maar in uw zak, tas of vlakbij bevinden.

 

1Optie.

 
Toegang tot de achterruit
Open de achterruit van de Zafira Electric Life onafhankelijk van de achterklep zelf, om gemakkelijk kleine voorwerpen in de koffer te leggen, of wanneer er weinig plaats is. 
Afmetingen
De Zafira Electric Life is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes. Elke versie biedt een ideale balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uiterst flexibel interieur. Ze zijn alle twee minder dan 1,9 meter hoog – ideaal voor ondergrondse parkeergarages. 

De Medium-versie is 4,95 m lang en de Large-versie 5,3 m.

 

De maximale hoogte van minder dan 1,9 m is niet van toepassing op auto’s met een maximaal laadvermogen van 1.400kg.

Veiligheid & innovaties

Veiligheid & Airbags

Met zijn frontairbags voor de bestuurder en passagier en zijn zij- of gordijnairbags voor de passagiers op alle drie de zetelrijen1 neemt de Zafira Electric Life uw veiligheid net zo ernstig als u.

 

1Zij-/gordijnairbags voor de tweede en derde zetelrij zijn optioneel.

 
Xenon-koplampen

Xenon-koplampen1 in combinatie met led-dagrijlichten1 geven de auto een strakker design en extra zichtbaarheid op de weg, ongeacht de lichtomstandigheden.  

 

1Optie.

 
ISOFIX

Alle zetels op de tweede en derde rij van de Zafira Electric Life kunnen met ISOFIX-bevestigingspunten1 worden uitgerust, zodat u gemakkelijk en veilig tot zes kinderstoeltjes kunt bevestigen.

 

1Optie. Niet verkrijgbaar bij sommige zetelconfiguraties.

 
Achteruitrijcamera

De multifunctionele front- en achteruitrijcamera’s1 maken veiligheidssystemen mogelijk die helpen bij het parkeren, zoals Speed Sign Recognition1, Driver Drowsiness Alert1 en 180° Rear-View1.

 

1Optie.

 
Veiligheidssystemen
De Automatic Cruise Control1 vermindert of herstelt uw snelheid om een ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden in het verkeer. 

Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking1 actie om een ongeval te vermijden, door de remmen automatisch te bedienen. Blind Spot Alert1 gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Zafira-e Life zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning1 scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers.

 

1Optie.

Bestuurderondersteuning
Lane Departure Warning1 ziet wanneer de auto van zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen. Een waaier van rijhulpsystemen maken uw dagelijkse ritten gemakkelijk.  

Driver Drowsiness Alert1 analyseert uw rijpatronen via de frontcamera en het stuur, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een korte pauze. Speed Limit Adaptation1 gebruikt Speed Sign Recognition om veranderingen in de snelheidslimiet te analyseren. Met één druk op de geheugenknop kunt u de cruisecontrol uw snelheid hieraan laten aanpassen.

 

1Optie.

Smart Beam

Het intuïtieve Smart Beam1-systeem van de Zafira Electric Life wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden.

 

1Optie.

 

Woonkamer op wielen

Panoramisch dak

De Zafira Electric Life beschikt over een schitterend panoramadak1 dat het interieur doet baden in het licht en de sfeer een nieuwe impuls geeft. Als de zon te fel schijnt, schuif dan gewoon de zonneschermen naar voren om het op elk moment comfortabel te maken voor u en uw passagiers.

 

1Optie.

 
Premium comfort
Til luxe naar een hoger niveau en creëer een totaal ontspannende omgeving met de ingebouwde massagefunctie1 van de  Zafira Electric Life, verkrijgbaar voor de bestuurder en voorste passagier. 

Houd het warm en comfortabel in uw Zafira-e Life, ongeacht het seizoen, met de uitnodigende verwarmde voorzetels1 – voor een allesomvattend luxegevoel.

 

1Enkel verkrijgbaar in combinatie met lederen zetels.

Automatische klimaatregeling

Dankzij de automatische klimaatregeling met twee zones1 kunnen de passagiers voorin en achterin hun eigen ideale instellingen kiezen – gedaan met die discussies over de perfecte temperatuur.

 

1Optie.

 

Connectiviteit

Infotainment
Vind de snelste route naar uw bestemming met het  7“-aanraakscherm1 en Multimedia Navi1 met Live Navigation Services2 van de Zafira Electric Life.  Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3

1Optie.

2 Live Navigatie-diensten omvat online verkeer, brandstofprijzen, parkeerinformatie, online POI zoeken, weer en veiligheidswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland of Zwitserland).

3De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

OpelConnect-diensten1
Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg.  

• Gemoedsrust: Emergency Call, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie. 

• Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting.2

• Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij livenavigatie en ritbeheer. 

 

 

1De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

2 Introductie gepland tegen eind 2020.

Rijdynamiek

Weggedrag
Laat u niet misleiden door zijn grootte – de Zafira Electric Life is wendbaar en dynamisch, voor de soepele, doelgerichte rijervaring die u van een Opel verwacht. 
IntelliGrip

Het IntelliGrip1 -systeem van de  Zafira Electric Life biedt extra tractie op lastige ondergronden zoals modder, zand of sneeuw. Zo blijft u op de goede weg.

 

1Optie.

 

Opel Accessoires

Op maat van uw persoonlijke behoeften

Kies voor uw eigen stijl met de originele accessoires van Opel en haal het maximum uit uw Zafira Electric Life. Ontworpen en getest voor uw Opel.

 

De afbeelding kan verschillen van het werkelijke product.

Wat is de volgende stap?