Skip To Content
Overzicht

New Zafira Electric

Vanaf € 53.570 
De nieuwe Zafira Electric biedt een moderne kijk op reizen in comfort en stijl. Met een volledig elektrische aandrijflijn voor geruisloze en luxueuze reizen, die de passagiers vlot naar hun bestemming brengt zonder lokale uitstoot. 

350 km (WLTP)1
Max. batterijbereik
voertuiglengtes
Om aan je behoeften te voldoen
Tot 9 zitplaatsen
Voor optimale flexibiliteit


E-volutie van personenvervoer  

Met een rijbereik tot 350 km1 ben je klaar voor korte verplaatsingen zonder lokale uitstoot, impulsieve weekendjes weg of zelfs langere afstanden. 
Energieverbruik (gecombineerd) 23 - 29 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gecombineerd) 350 km (afhankelijk van de uitrustingsopties).Slim, ruim en uiterst flexibel
Ontdek het interieur van de Zafira Electric 


E-Technologie

Een elektriserende rit

Overstappen op elektrisch? Een geweldige beslissing, waarmee je kiest voor meer efficiëntie, duurzaamheid en toekomstgerichtheid. De nieuwe Zafira Electric is een bekwame transportwagen én de perfecte partner om je dagelijkse leven en alles daarbuiten in goede banen te leiden.

 

Ontdek meer over zijn geavanceerde e-technologie.

Veiligheids- en rijassistent

Technologie die beschermt
Je familie en vrienden verdienen de allerbeste bescherming. De nieuwe Zafira Electric zit boordevol innovatieve functies die ontworpen zijn om het rijden te vergemakkelijken en jou en je passagiers veilig te houden.  

Premium Comfort

Reis comfortabel
Panoramisch dak, masserende zetels, automatische klimaatregeling... de nieuwe Zafira Electric biedt een reeks premium voorzieningen die jij en je passagiers zeker zullen waarderen.

Connectiviteit

Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Zafira Electric maximaliseer je de efficiëntie bij elke rit. De ultramoderne elektrische aandrijving en de opties van het navigatiesysteem en OpelConnect Services houden je altijd veilig op koers.  

Rijdynamiek

Superieure besturing
De nieuwe Zafira Electric voelt wendbaar en dynamisch aan en biedt een soepele rijervaring.

Opel+ Accessoires & meer

Wallboxen & meer
Elektrificeer je mobiliteit op een eenvoudige manier: de nieuwe Zafira Electric wordt standaard geleverd met een oplaadkabel. Verder selecteerden we voor jou de beste extra accessoires voor elektrische wagens.

Meer info

Wallboxen

In onze hub voor e-mobiliteit vind je alle informatie over wallboxen en thuisopladen.

Opladen & Rijbereik

We hebben nog veel meer informatie over opladen en rijbereik op onze e-mobility content hub. Bekijk het nu.

Financiering & subsidies

De meeste landen bieden royale subsidies aan potentiële kopers van een elektrische wagen. We verstrekken alle informatie die je nodig hebt.

1  Afhankelijk van lading & opties. Energieverbruik (gecombineerd) 23 - 29 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gecombineerd) 350 km (afhankelijk van uitgeruste opties).