GO FURTHER.

Haal het maximum uit uw Corsa-e door rekening te houden met de belangrijkste invloeden op het rijbereik. 

Snelheid
Snelheid heeft de grootste impact op het rijbereik. Bij een constante snelheid van 130 km/u bedraagt het rijbereik van uw Corsa-e nog maar de helft van het WLTP-rijbereik. 
Rijstijl
Telkens u accelereert, verbruikt u energie. En telkens u hard remt, moet u weer accelereren. De eco-modus en het remenergie-recuperatiesysteem van uw Corsa-e kunnen u helpen om tot 15 % van uw rijbereik terug te winnen. 
Thermisch comfort & verwarming

Het gebruik van de verwarming kan het verschil in rijbereik tussen de seizoenen doen oplopen tot 35 %, aangezien de energie rechtstreeks van de batterij wordt afgenomen. Uw Corsa-e pre-conditioneren tijdens het opladen is dan ook een van de beste manieren om zowel uw rijbereik als uw comfortpeil te vrijwaren.

 

 
TIP: het rijbereik dat in uw Corsa-e wordt weergegeven, is een voorspelling op basis van het eerdere rijgedrag, zelfs wanneer de batterij volledig opgeladen is. Als u rekening houdt met de factoren die het rijbereik beïnvloeden (bv. snelheid, rijstijl, thermisch comfort), past het weergegeven rijbereik zich aan uw nieuwe rijgedrag aan.