Overzicht

New Crossland

VANAF € 21.000  incl. BTW

In Private Lease zonder voorschot vanaf € 329/maand1 en in Free2Move Lease vanaf € 299/maand2.

Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.

CONFIGUREER UW CROSSLAND.

STIJL MET SUBSTANTIE.

Het puur nieuwe Duitse ontwerp van de Crossland is brutaal verfijnd en toch gericht op praktische bruikbaarheid. Met een ontspannen, zelfverzekerde stijl en comfortabele SUV-uitstraling is hij perfect voor iedereen die er klaar voor is om te kijken en zijn eigen weg te rijden.

ER GOED UITZIEN VOELT GOED.

Naast dat je er goed uitziet op de weg, voel je je tijdens het rijden met de Crossland ook goed. De veelzijdige functionaliteit van het interieur, zoals verschuifbare achterbank, hoge zitpositie en toonaangevende ruimtelijkheid, wordt versterkt door adaptieve stoelen die net zo leuk zijn voor korte-hop-activiteiten als voor verre reizen.

UW EIGEN WEG.

Crossland biedt u meer dan alleen een prachtige SUV-stijl. Innovatieve bestuursassistentiefuncties zoals IntelliGrip-tractiecontrole1, Lane Departure Warning, Head-Up Display2 en 180-graden panoramische achteruitrijcamera2 maken elke reis veiliger en comfortabeler.

 

1 Optioneel, verkrijgbaar begin volgend jaar

2 Optioneel.