LAADOPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE.

Alle Opel-modellen beschikken al over een mobiele basislader (mode 2) waarmee u thuis aan elk stopcontact kunt opladen. De capaciteit van deze stopcontacten beperkt echter de laadsnelheid.
Wilt u tot 5 keer sneller opladen of blijft u liever flexibeler? Bekijk de diverse laadmogelijkheden van Opel!

Onderweg opladen: de mobiele laders van Opel.
Met onze universele lader, het ‘Zwitsers zakmes’ van oplaadapparatuur, laadt u uw auto op aan huishoudelijke stopcontacten, openbare laadstations en stopcontacten onder hoogspanning. Zo benut u altijd de maximale laadsnelheid. Meer weten

Maximaal gebruiksgemak thuis: Onze wallboxen:
U wilt thuis de beste prestaties en het grootste gemak? Wij bieden een gamma wallboxen die perfect bij uw Opel passen en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voorbeeld: de levering plaatsing van een wallbox van 7,4 kW, waarmee de Corsa-e van 0% naar 100% volledig kan geladen worden in 7,5 uur, kost 1.355 € incl. BTW voor een standaard installatie(1).

 

Intelligent opladen.
Wilt u uw wallbox delen met meerdere gebruikers? Toegangsrechten beheren? Of gebruiksrapporten genereren? Onze Smart Wall Box is eenvoudig te beheren via een app. U kunt laadsessies op afstand beheren en het vermogen waarover u beschikt efficiënt benutten.


Bekijk hier onze laadaccessoires 


Eenvoudig te monteren.
U heeft alleen een gekwalificeerde elektricien nodig om uw specifieke situatie te onderzoeken en de juiste oplaadinfrastructuur op te stellen. Onze partner helpt u graag!

 


(1) Prijs indicatie voor een standaard installatie door onze partner ZEborne. Voor elke installatie wordt door onze partner eerst een grondige audit gedaan van de situatie en elektrische infrastructuur van de woning en op basis daarvan en de wensen van de klant een offerte op maat zal worden gemaakt.