Bedrijfsvoertuigen

OPEL-BEDRIJFSVOERTUIGEN OP MAAT VAN UW BEDRIJF. 

Logistiek, transport, distributie? Ons gamma lichte bedrijfsvoertuigen omvat gesloten bestelwagens, dubbele cabines, platformcabine, volledig elektrische emissievrije aandrijflijnen en fabrieksconversies en speciale voertuigen van gerenommeerde leveranciers.

BEWEZEN BETROUWBAARHEID.

MOVANO.
De Opel Movano is dé ster van de bestelwagenwereld. De indrukwekkende keuze aan versies, laadvermogens en hoogtes geeft hem een absolute voorsprong op het werkveld. 
LEES MEER
VIVARO.
Laat uw bedrijf op wieltjes lopen met het mobiele kantoor van Opel. De Vivaro beschikt over alle voorzieningen die u nodig hebt, 4 veelzijdige varianten, toonaangevende laadcapaciteiten en het beste design dat Opel te bieden heeft. 
LEES MEER
COMBO CARGO.
Met een laadvermogen tot een ton, een laadvolume van 5,4 m3 en de beschikbaarheid in twee lengtes is de Opel Combo uw ideale zakenpartner. 
LEES MEER

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN VAN OPEL – DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER UW BEDRIJF. 

NIEUWE VIVARO-e

De meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen in de sector is nu volledig elektrisch voor emissievrije ritten, met batterijopties voor een rijbereik tot 330 km, verbeterde bedrijfskenmerken en flexibele laadcapaciteiten. 

 

1 Energieverbruik Vivaro-e/Zafira-e Life (gemengd) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 230 km tot 330 km (afhankelijk van uitrustingsopties).*** 

 
LEES MEER

VOLGENDE STAPPEN.