Skip To Content
Overzicht

New Movano

De nieuwe Movano is gemaakt met dezelfde befaamde Opel-kwaliteit en praktische eigenschappen als vanouds, nu ook met een nog groter laadvermogen, een verfrissend professioneel design en verbeterde rijhulpsystemen. Kortom, het perfecte Duitse werktuig voor elk soort transport, gebouwd om de efficiëntie te maximaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren.


Tot  t
Max. laad- en trekvermogen tot 3t(1)
17 m3
Max. laadvolume: panel van (ruimte voor 5 Euro-palletten) (1)
lengtes  /  3 hoogtes
Panel Van (3 lengtes / 3 hoogtes), Crew Van, Chassis Cab (4 lengtes), Crew Cab, Chassis Cowl & Platform Cab met een ruime keuze aan uitvoeringen en conversies
(1) afhankelijk van geselecteerde uitvoeringen en opties


Geen enkele uitdaging is te groot

Wat je professionele uitdaging ook mag zijn... de grootste bestelwagen van Opel is er klaar voor. Bekijk de nieuwe Movano en zijn veelzijdige gamma modellen, zijn slimme interieuroplossingen, zijn efficiënte aandrijflijnen en nog veel meer.

De toekomst is elektrisch

Ontdek de nieuwe Movano Electric en zijn ruime gamma aan varianten. Deze bestelwagen is klaar om je te ondersteunen bij zowat elke klus dankzij zijn veelzijdige interieur, zijn groot laadvermogen en zijn betrouwbare batterij. Ben je klaar voor verandering?

Veelzijdigheid
De Movano is klaar voor elk soort job
Stem de nieuwe Movano af op je professionele behoeften. Hij is verkrijgbaar in een reeks koetswerkvarianten (4 lengtes / 3 hoogtes) en dankzij de personaliseerbare voorzieningen kun je je klanten een superieure dienstverlening aanbieden. Voer je werkzaamheden efficiënter uit dan ooit en behaal optimale resultaten met een capabele bestelwagen, die speciaal voor jou is ontworpen.
Lading
Transporteer wat je maar wilt
Het laadvermogen, de afmetingen en de talrijke praktische oplossingen maken van de nieuwe Movano een leider op het gebied van laadfuncties - en dus de ideale oplossing voor een brede waaier aan werkzaamheden.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Movano ga je voor maximale efficiëntie bij elke rit. Dat komt niet alleen door de zuinige dieselmotoren, maar ook door de geavanceerde connectiviteit en dito navigatie. Verbeter je werkdag met geavanceerd infotainment en een optimale routeplanning.
Veelzijdige cabine
Werk waar je wilt
Nooit meer een laptop op je knieën balanceren met je stuur in de weg. Maak van je nieuwe Movano een echt kantoor op wielen en stuw je bedrijf naar een hoger productiviteitsniveau.
Rijefficiëntie
Professionele kracht
Maximaliseer je bedrijfspotentieel: de nieuwe Movano tilt competitieve efficiëntie naar een hoger niveau met zijn robuuste 2.2 l dieselmotor. Bovendien geniet je van een wendbare rijdynamiek en lage eigendomskosten.
Veiligheid & rijhulp
Veiligheid eerst
Verhoog de veiligheid voor jou en je team met geavanceerde voorzieningen die ontworpen zijn om ongelukken te voorkomen en het rijden te faciliteren: bovenop de diverse handige rijhulpsystemen biedt de nieuwe Opel Movano ook full LED-koplampen als optie. Die bezorgen je bestelwagen niet alleen een scherpere look, ze optimaliseren ook de verlichtingsprestaties met 30% in vergelijking met standaard halogeen-koplampen.
Opel+-accessoires & meer
Blijf optimaliseren
Wij bieden een ruime selectie accessoires – van dakdragers tot trekhaken – waarmee je je nieuwe Movano verder kunt aanpassen aan je professionele behoeften. Ontdek welke uitrusting het beste bij je werk past.