Skip To Content
Overzicht

New Combo Cargo

De nieuwe Combo Cargo is robuust, ultra-praktisch en superveelzijdig. Hij vervoert zowel personen als goederen met het grootste gemak. Maak kennis met uw ideale zakenpartner.


3.4 m
Max. laadlengte(1)
4.4 m3
Max. laadvolume(1)
1000 kg
Max. laadvermogen(2)
(1)  afhankelijk van geselecteerde varianten en opties
(2)  Max. laadvermogen houdt rekening met het gewicht van de bestuurder; voor Combo met standaardlengte
 
 
 

Innovatief en veelzijdig

De nieuwe Combo Cargo is slim ontworpen, wat betekent dat hij compact en tegelijkertijd ruim is en boordevol innovatieve oplossingen zit. Zo kan je comfortabeler en efficiënter te werk gaan, met een betere workflow en een hogere opbrengst als resultaat.

De toekomst is elektrisch

Pure energie erin, briljante resultaten eruit! Ontdek de nieuwe Combo Cargo Electric. Deze innovatieve bestelwagen levert prestaties zonder compromissen. Ben je klaar voor verandering?

Design buitenkant & interieur
Karakter & Comfort
De buitenkant van de nieuwe Combo Cargo verraadt de schoonheid van Opel, terwijl zijn interieur je maximaal comfort, ergonomie en ruimte biedt. Ontdek een echte multitasker met een grote modulariteit en slimme functies om je dagelijkse activiteiten te ondersteunen.
Veelzijdigheid
Je multifunctioneel gereedschap
Personaliseer je nieuwe Combo Cargo: met twee verschillende koetswerklengtes en -stijlen en tal van slimme oplossingen voor een nóg flexibeler interieur is de Combo het perfecte Duitse gereedschap voor je dagelijkse activiteiten. Meer flexibiliteit leidt tot schitterende resultaten.
Cargo
Voor alle soorten ladingen

Je betrouwbare partner voor elke klus: de nieuwe Combo Cargo beschikt over toonaangevende laadafmetingen, die nog worden vergroot door slimme voorzieningen zoals de Flex Cargo doorlaadklep. Met zijn indrukwekkende maximale laadlengte van 3.440m㎡ oogt deze bestelwagen compact aan de buitenkant, maar is hij bijzonder ruim vanbinnen.1,2

 

1 Afmetingen verschillen naargelang configuratie. 

2 Maximale laadlengte van 3.090 mm in de standaard Combo wielbasis, 3.440 mm in de Combo XL met lange wielbasis met open scheidingsluik en neergeklapte passagierszetel(s).

Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Combo Cargo maximaliseer je de efficiëntie bij elke rit. De ultramoderne elektrische aandrijving, de opties van het navigatiesysteem en de OpelConnect-diensten houden jou en je team veilig op koers.
Veiligheid & rijhulp
Veiligheid voorop

Verhoog de veiligheid voor jou en je team: de nieuwe Opel Combo Cargo is voorzien van de beste IntelliLux® Matrix LED1-koplampen in zijn klasse, die zich automatisch aanpassen om tegenliggers niet te verblinden. Met zijn 14 afzonderlijke LED-segmenten en zijn nieuw design bezorgt IntelliLux® je vertrouwen in alle omstandigheden! Je werknemers, je bestelwagen, je lading... bescherm alles en iedereen dankzij de geavanceerde functies van de Combo, die ongevallen helpen voorkomen en het rijden vereenvoudigen. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je onderneming! 

 

1 Optioneel

Efficiënt rijden
Stuur je onderneming voorwaarts
Haal alles uit je nieuwe Combo Cargo dankzij de zeer efficiënte en krachtige motoren en een keuze uit verschillende versnellingsbakken. Of je nu naar een klant om de hoek rijdt, zo ver mogelijk wilt rijden of topprestaties nodig hebt bij zware ladingen... je Combo Cargo voert z'n job uit tot in de puntjes.
Opel+-accessoires & meer
Rust je voertuig optimaal uit
We bieden een ruim gamma accessoires, van dakdragers tot trekhaken. Zo kun je je nieuwe Combo Cargo nog beter afstemmen op je persoonlijke en professionele behoeften.

1 Disclaimer.

2 Disclaimer