Skip To Content
Kenmerken

Duik in Vivaro's functionele en flexibele kenmerken

Veelzijdigheid

Afmetingen
Elke versie van de Vivaro, verkrijgbaar in twee verschillende groottes, biedt de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uitermate flexibel interieur.

 

Parkeervriendelijk
De elektrische schuifdeuren zorgen achteraan voor een brede en comfortabele toegang voor passagiers en lading, terwijl de hoogte van minder dan 1,9 m1 betekent dat de Vivaro veilig in ondergrondse parkings geraakt. 
1De maximale hoogte van minder dan 1,9 m is niet van toepassing op de Vivaro met lange wielbasis, of versies met een maximaal laadvermogen van 1400 kg.
Koetswerkstijlen
De Vivaro, verkrijgbaar in vier koetswerkstijlen, kan met gemak verschillende functies vervullen, naargelang van de individuele behoeften van uw bedrijf. 
De gesloten bestelwagen1 is ideaal voor wie regelmatig vracht moet vervoeren, met maximaal drie zetels voorin, terwijl de Crew Cab2 plaats biedt aan maximaal 6 personen, met een passagiersbank achterin. De Platform Cab3 is ontworpen als perfecte basis voor tal van ombouwmogelijkheden, terwijl de Vivaro Combi1 plaats biedt aan maximaal 9 personen voor uw sportclub, werkcollega’s of klein team.

1Verkrijgbaar in 2 groottes: Medium of Large.
2Verkrijgbaar in 2 groottes: Medium of Large.
3Enkel verkrijgbaar als Medium.

Lading

Slim inpakken
De innovatieve FlexCargo®-bank voor 2 passagiers maakt de Vivaro flexibeler, dankzij het zeer competitieve laadvolume tot 6,6 m3(1) en de maximale laadlengte tot 4 m.
 

Profiteer van de maximale laadlengte van 2,86 m voor de Vivaro met lange wielbasis, of gebruik het FlexCargo®2-luik in de scheidingswand voor voorwerpen tot 4 m lang.

1Kies voor de grote Vivaro-bestelwagen met FlexCargo® voor een maximaal laadvolume tot 6,6 m3.
2Optie.

 

Laadvermogens

Verminder het aantal ritten door elke rit meer te vervoeren, dankzij het royale maximale laadvermogen van 1400 kg1 van de Vivaro.

1Optie. Het standaardlaadvermogen is 1000 kg.

 

 

Connectiviteit

Infotainment
Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7“ aanraakscherm1 en Multimedia Navi1 van de Vivaro.  Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,2 of Apple CarPlay™1,2
1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.
Opel Connect
Houd contact onderweg dankzij slimme technologie en veiligheidssystemen.
 
In de loop van 2019 worden nuttige functies zoals noodoproepen, oproepen in geval van panne met pechverhelping en Live-navigatie beschikbaar1.

1De beschikbaarheid van noodoproepen en oproepen in geval van panne wordt in mei 2019 verwacht als voertuigoptie, andere Opel Connect-diensten worden vanaf oktober 2019 verwacht. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

Mobiel kantoor

Uw kantoor onderweg
Met de  FlexCargo®-bank voor 2 passagiers1 kunt u uw Vivaro omtoveren tot een kantoor op wielen, dankzij de verstelbare kantoortafel voor de bestuurder of passagier.
 

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

 

Verwarmde zetels
Geniet van de hoge mate van comfort in de ruime cabine van de Vivaro, met verwarmde zetels1 voorin om u warm te houden bij koud weer.

1
Optie. 
Coole opbergvakken
Dankzij de open opbergvakken in het dashboard, vakken in de deuren voor flessen van 1,5 l en een handschoenenkastje met koelfunctie is er in de Vivaro echt voor alles plaats.
 
Geluiddemping
Verschillende materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het binnenin stil, om meer ontspannen te rijden.
 

Bestuurderondersteuning

Driver support pack
Alert blijven is niet altijd gemakkelijk. Driver Drowsiness Alert analyseert uw rijpatronen via de frontcamera en het stuur, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een korte pauze.
 
Lane Departure Warning ziet wanneer de Vivaro van zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen. Het geavanceerde Smart Beam-systeem wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden. Speed Limit Adaptation gebruikt Speed Sign Recognition om veranderingen in de snelheidslimiet te analyseren. Met één druk op de geheugenknop kunt u de cruisecontrol uw snelheid hieraan laten aanpassen.
Driver safety pack
Met één druk op de geheugenknop vermindert de Automatic Cruise Control uw snelheid om een ingestelde afstand te houden tot uw voorligger in druk verkeer; eens de baan weer vrij is, wordt uw snelheid hersteld.
 
Blind Spot Alert gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Vivaro zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers. Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking actie om een ongeval te vermijden, door de remmen onafhankelijk van de bestuurder te bedienen.
180° achteruitrijcamera
Maak parkeren en andere lastige manoeuvres in de stad minder stresserend dankzij de 180° panoramische achteruitrijcamera1, geprojecteerd op het  7“ aanraakscherm1.

1
Optie. 

Efficiëntie

Motoren & transmissies
Rijd verder met een enkele tank dankzij de krachtige en toch zuinige Euro 6d-TEMP-motoren van de Vivaro, goed voor maximaal 180 pk in combinatie met lage gebruikskosten, een lagere uitstoot en maximale efficiëntie.
 
En het precieze schakelgedrag garandeert soepeler rijden, met de keuze uit handgeschakelde of automatische transmissies.
Totale gebruikskosten
Opel laat u rijden tegen de laagst mogelijke kostprijs. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar – dat maakt uw bedrijf rendabel.
 

Geniet van een combinatie van geldbesparende voordelen:

  • 24 maanden constructeursgarantie zonder kilometerbeperking, 5 jaar anticorrosiewaarborg
  • Europees netwerk van 4500+ Opel-servicepunten en 3000+ servicecentra voor bedrijfsvoertuigen
  • Inclusief Opel Pechverhelping voor het eerste jaar in 40 landen
  • Gegarandeerd gebruik van originele Opel-onderdelen
  • Lage service- en onderhoudskosten 
  • Grote service-intervallen: tot 2 jaar/50.000 km
IntelliGrip
Het IntelliGrip-systeem van de Vivaro, inclusief speciale banden voor bouwwerven, biedt extra tractie op moeilijke ondergronden zoals modder, zand of sneeuw.
 
4x4-ombouw
Kies voor de 4x4-ombouw van Dangel1, zodat u mobiel blijft op lastige ondergronden of zelfs offroad.
 
Een 4x2-ombouw van Dangel is ook mogelijk.

1Activeer het systeem om de Vivaro in vierwielaandrijving te zetten; schakel het uit om terug met tweewielaandrijving te rijden.

Opel Accessoires

Past bij al uw behoeften. 

Druk jezelf uit met originele Opel accessoires en haal het meeste uit uw Vivaro. Ontworpen en getest voor uw Opel.

Het beeld kan verschillen van het product in de uitverkoop. 
Zijwinddeflectoren
Details weergeven
Laadruimte beschermpakket
Details weergeven
Professionele dakdrager
Details weergeven
Trekhaak met kogel
Details weergeven

Volgende stappen