Skip To Content
Overzicht

New Vivaro

Klaar de klus met de efficiëntie van een professional. Zijn flexibele zetels en hightech connectiviteit zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak, terwijl zijn grote laadruimte en dito laadvermogen bijdragen tot zijn productiviteit. De nieuwe Vivaro is een uiterst bekwame en veelzijdige bestelwagen - de ideale keuze voor bijna elk type onderneming.


m3
Max. laadlengte(1)
6.6 m3
Max. laadvolume(1)
1,300 kg
Max payload(2)
(1)  afhankelijk van geselecteerde varianten en opties 
(2) Max. laadvermogen houdt rekening met het gewicht van de bestuurder; voor Combo met standaardlengte
 


Je bestelwagen is je beste gereedschap

De nieuwe Vivaro is opgewassen tegen elke uitdaging! Hij is verkrijgbaar in verschillende bestelwagenafmetingen en interieuropties, waaronder FlexCargo®, om te voldoen aan alle behoeften van je onderneming.

De toekomst is elektrisch

Ontdek de nieuwe Vivaro Electric. Prestaties zonder compromissen. Ben je klaar voor verandering?

Veelzijdigheid
Vind je perfecte match
Personaliseer je bestelwagen volgens je professionele behoeften: De nieuwe Vivaro is verkrijgbaar in verschillende koetswerklengtes en -stijlen, met functies waarmee je echt iets voor je klanten kunt betekenen. Zeg ja tegen meer flexibiliteit en nóg betere resultaten!
Cargo
Slimme inrichting
De nieuwe Vivaro biedt een unieke laadflexibiliteit in een compacte cabine dankzij slimme functies zoals FlexCargo®, dubbele schuifdeuren en handenvrije toegang. Alles om je werk gemakkelijker en efficiënter te maken.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Vivaro maximaliseer je de efficiëntie bij elke rit. De efficiënte doch krachtige motoren, de opties van het navigatiesysteem en de OpelConnect-diensten houden jou en je team veilig op koers.
Mobiel kantoor
Werk van overal
Nooit meer een laptop op je knieën balanceren met je stuur in de weg! Maak van je nieuwe Vivaro een echt kantoor op wielen en zet je bedrijf op weg naar de toekomst.
Veiligheid & Rijhulp
Veiligheid voorop
Je werknemers, je bestelwagen, je lading... bescherm alles en iedereen dankzij de geavanceerde functies van de Vivaro, die ongevallen helpen voorkomen en het rijden vereenvoudigen. Zo rijd je niet alleen beter, maar ook veiliger. 
Efficiënt rijden
Stuur je onderneming voorwaarts
Haal alles uit je nieuwe Vivaro dankzij de zeer efficiënte en krachtige motoren en een keuze uit verschillende versnellingsbakken. Of je nu naar een klant om de hoek rijdt, zo ver mogelijk wilt rijden of topprestaties nodig hebt bij zware ladingen... je Vivaro voert z'n job uit tot in de puntjes.
Opel+ accessoires & meer
Rust je voertuig optimaal uit
We bieden een ruim gamma accessoires, van dakdragers tot trekhaken. Zo kun je je nieuwe Vivaro nog beter afstemmen op je persoonlijke en professionele behoeften.

1 Disclaimer