Skip To Content
Overzicht

Elektrificeer je onderneming

 verkrijgbaar vanaf

€289/maand Excl. BTW 

New Vivaro Electric

De nieuwe Vivaro Electric illustreert de bijzondere kwaliteiten van Opels nieuwe gamma elektrische bestelwagens: Het is de premium keuze voor ondernemingen die de hoogste professionele normen hanteren. Zulke ondernemingen hebben duurzame, veelzijdige voertuigen nodig die naadloos in hun geoptimaliseerde werkproces passen. Met een compromisloos karakter en zijn emissievrije aandrijving is de Vivaro Electric ideaal voor stedelijke omgevingen én daarbuiten. Kies zelf uit twee voertuiglengtes en twee batterijformaten voor een rijbereik tot 352 km (WLTP).1

 
 
 
1 Energieverbruik (gecombineerd) 23,7 - 26,2 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gecombineerd) 316 km tot 352 km (afhankelijk van de uitrusting met opties).

352 km (WLTP)1
Max. batterijvermogen 1
6.6 m3
Max. laadvolume1
1.250 kg
Max. laadvermogen 2
1 afhankelijk van de gekozen varianten en opties
Max. laadvermogen houdt rekening met het gewicht van de bestuurder; voor Panel bestelwagen (met verhoogd laadvermogen; optioneel)

Een betrouwbare collega 

Met zijn ruime en veelzijdige interieur, grote laadvermogen en betrouwbare batterij is de nieuwe Vivaro Electric de ideale werkkracht voor elk soort onderneming.
E-technologie
Rijbereik, opladen & meer
Overstappen op elektrisch? Een uitstekende zakelijke beslissing, om meerdere redenen. Kies voor efficiëntie, duurzaamheid en een toekomstgerichte aanpak. Dat past perfect bij je onderneming.
Hydrogen-technologie
De nieuwe Vivaro HYDROGEN  
Welkom bij een nieuw tijdperk van uitstootvrij vervoer met de Vivaro HYDROGEN. Hij combineert alle voordelen van transport zonder uitstoot met een groot rijbereik en razendsnelle tankbeurten. De perfecte manier om je onderneming op een duurzamere manier aan te sturen. 
Veelzijdigheid
Een bestelwagen die het werk voor jou doet
Personaliseer je bestelwagen volgens je professionele behoeften: de nieuwe Vivaro Electric is verkrijgbaar in tal van koetswerklengtes en -stijlen, met functies waarmee je echt iets kunt betekenen voor je klanten. Daarbij rijdt hij lokaal emissievrij en bijna geruisloos.
Cargo
Draag alles in een keer mee
Het laadvermogen en de afmetingen zijn belangrijk, maar voorzieningen zoals dubbele schuifdeuren en twee 12V-stekkers maken écht het verschil. Daarom is de nieuwe Vivaro Electric een ideale transporteur voor elke taak - of hij nu door krappe steegjes in binnensteden rijdt of klussen uitvoert waar geen stopcontacten zijn.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Vivaro Electric maximaliseer je de efficiëntie bij elke rit. De ultramoderne elektrische aandrijving, de opties van het navigatiesysteem en de OpelConnect-diensten houden jou en je team veilig op koers.
Mobiel kantoor
Werk van overal
Nooit meer een laptop op je knieën balanceren met je stuur in de weg! Maak van je nieuwe Vivaro Electric een echt kantoor op wielen en zet je bedrijf op weg naar de toekomst.
Veiligheid & rijhulp
Veiligheid voorop
Je werknemers, je bestelwagen en je lading moeten allemaal worden beschermd. De geavanceerde functies in de nieuwe Vivaro Electric helpen ongelukken voorkomen en maken autorijden eenvoudiger zodat je onderneming niet alleen vlotter, maar ook veiliger rijdt.
Opel+-accessoires & meer
Wallboxen & meer
Opel begrijpt dat elektrische energie niet alleen de drijvende kracht is achter je nieuwe Vivaro Electric, maar ook achter het succes van je onderneming. Daarom wordt je bestelwagen standaard geleverd met een oplaadkabel. We hebben een selectie gemaakt van de beste extra accessoires voor elektrische voertuigen. Ontdek welke uitrusting het beste bij je werk past.

New Vivaro Van Electric
Elektrificeer je onderneming!
100% Elektrische bestelwagens verkrijgbaar vanaf €289/maand (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New Vivaro Van Electric L2H1  136 (50 KWh), op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 37.700,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 289,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 12.042,19 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. 

Ontdek meer

Wallboxen

In onze e-mobility hub vind je alle informatie over wallboxen en thuisladen.

Opladen & rijbereik

We hebben nog veel meer informatie over opladen en je rijbereik op onze e-mobility content hub. Bekijk het nu.

Financiering & subsidies

De meeste landen bieden royale premies aan potentiële kopers van een elektrische wagen. Wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

1 Disclaimer

2 Disclaimer