Skip To Content
GSi

De nieuwe Insignia GSi

Gedreven door passie

Indrukwekkende contouren, krachtige turbotechnologie en perfecte ergonomie: de nieuwe Insignia GSi combineert rijplezier met geavanceerde technologie en sportieve, atletische vormen, zowel op de Grand Sport als op de Sports Tourer.
Rijdynamiek en unieke stijl
Het iconische, onmiddellijk herkenbare GSi-design wordt aangevuld door een dynamische stijl en exclusieve tweekleurige 20˝ lichtmetalen velgen. De dubbele roestvrijstalen uitlaatpijpen wijzen op het vermogen en de passie onder de motorkap, terwijl de achterspoiler zorgt voor neerwaartse druk en een krachtige uitstraling op de weg.   
Prestaties en stijl gaan hand in hand
Met een waaier aan interieurkenmerken die de bestuurder centraal stellen, zoals het onderaan afgeplatte stuurwiel, ergonomische1 Performance2-zetels met geïntegreerde hoofdsteunen en lichtmetalen sportpedalen, toont de GSi zich even opwindend, sportief en designgericht als u zou verwachten. 

1 De ergonomische zetels worden gecertificeerd door de Duitse AGR (Campagne voor een Gezondere Rug), een ‘centre of excellence’ voor ergonomie. Dit certificaat is een kwaliteitslabel dat wordt uitgereikt door een onafhankelijk testorgaan van experts uit verschillende medische disciplines.

2 Optie.

 

Prestaties als standaard
Standaard worden opvallende 20˝ lichtmetalen velgen in twee kleuren met BREMBO-remmen en sportbanden gemonteerd. Dankzij het FlexRide-sportchassis en de Twinster-vierwielaandrijving met Torque Vectoring voelt de nieuwe Insignia GSi aan als geen ander. 
Even krachtig als hij eruitziet
De nieuwe Insignia GSi is een sportmachine. De geavanceerde 2.0 liter grote turbobenzinemotor levert 169 kW (230 pk) en een indrukwekkend koppel van 350 Nm, gekoppeld aan een negentrapsautomaat.